PSG:n riehakkaissa voitonjuhlissa huvittava näky - "Mietipä mitä olisin tehnyt kahdella jalalla!"

PSG-valmentaja Thomas Tuchel kajautti ilon ja helpotuksen kiljahduksen, kun hänen joukkueensa päihitti Atalantan 2-1 keskiviikkoillan Mestarien liiga -kamppailussa edetäkseen turnauksen välieriin vain toista kertaa seuran historiassa.

Saksalaisluotsin reaktio Eric Maxim Choupo-Motingin voittomaaliin oli entistä erikoisempi siksi, koska hänen viime viikkoinen nilkkavammansa esti häntä seisomasta kentän laidalla. Tuchel ohjasi joukkuettaan jääpalalaatikon päältä, vasen jalka paketissa, minkä takia hänen tuuletuksensakin oli tavallista hillitympi.

– Mietipä mitä olisin tehnyt kahdella jalalla! Normaalisti olisin varmaan juossut 40 metriä [tuulettaessani sitä maalia], Tuchel kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Mutta tänään on seuran 50-vuotissyntymäpäivä, enkä tule varmasti unohtamaan tätä.

Ranskan Ligue 1 päätettiin koronaviruspandemian takia jo huhtikuussa, eikä PSG pelannut muutaman ystävyysottelun lisäksi kuin kaksi kotimaista cup-finaalia ennen Mestarien liigan loppuhuipennusta.

Tuchelin mielestä henki joukkueen sisällä ennen keskiviikon Atalanta-ottelua oli kuitenkin fantastinen.

– Oli hyvin hankala laittaa joukkue kuntoon. Meillä ei ollut rytmiä, koska meillä ei ollut pelejä. Mutta viime päivien aikana minusta tuntui, että koko ryhmän päättäväisyys, innokkuus ja yritys olivat kaikki ilmiömäisellä tasolla, Tuchel iloitsi.

– Minusta voitto oli ansaittu, mutta jos teet maalit näin myöhään, on mukana myös tuuria. Olen ensimmäinen joka pystyy myöntämään sen.

Lähde: Reuters

Mestarien liigan puolivälierät C Morella tällä viikolla:

Red Bull Leipzig–Atletico Madrid torstaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Barcelona–Bayern München perjantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Manchester City–Lyon lauantaina klo 21.55 C More Sport 1:llä

Studiolähetys alkaa päivittäin klo 21.30. Ottelut ja studio-osuudet nähtävissä myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat