Prinssi Harryn muistelmateos julkaistaan tammikuussa

Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan 2:44
Prinssi Harry on verrannut kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show'hun ja eläintarhaan.

Alun perin prinssi Harryn muistelmateos piti julkaista jo tänä vuonna. 

Kauan odotettu prinssi Harryn muistelmateos julkaistaan ​​10. tammikuuta vuonna 2023. Näin kertoi The New York Times 26. lokakuuta. Teos ilmestyy noin 18 kuukautta sen jälkeen, kun kustantaja Penguin Random House ilmoitti kumppanuudesta heinäkuussa 2021.

Kirjan julkaisupäivän kerrottiin siirtyvän tältä vuodelta ensi vuoteen, kun kuningatar Elisabet  kuoli 8. syyskuuta.

Laajan teoksen odotetaan kattavan kaiken Harryn julkisesta lapsuudesta sotilastehtäviin Afganistanissa ja naimisiinmenon herttuatar Meghanin kanssa sekä isäksi tulemisen heidän yhteisille lapsilleen Archielle, 3, ja Lilibetille, 1.

Harry on kommentoinut teostaan aiemmin seuraavasti.

– En kirjoita tätä prinssinä, jona synnyin, vaan miehenä, joksi olen tullut. Olen käyttänyt vuosien varrella monia hattuja, sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti, ja toivon, että kertoessani tarinani ylä- ja alamäet, virheet sekä opit, voin auttaa osoittamaan, että riippumatta siitä, mistä tulemme, meillä on enemmän yhteistä kuin uskommekaan, Harry kertoi.

Harry on myös syvästi kiitollinen mahdollisuudesta jakaa kaiken sen, mitä on tähänastisen elämänsä aikana oppinut.

– Ja innoissani siitä, että ihmiset voivat lukea omakohtaisen kertomuksen elämästäni, joka on tarkka ja täysin totta, Harry lisäsi.

Osa kirjan ja äänikirjan tuotoista odotetaan lahjoitettavan hyväntekeväisyyteen, sillä Harry on sanonut poolo-ottelussa elokuussa 2021, että on sitoutunut lahjoittamaan 1,5 miljoonaa dollaria kirjansa tuotoista hyväntekeväisyyteen.

Viime vuonna tiedottaja kertoi People-lehdelle, että Harry puhui yksityisesti kuninkaallisen perheen kanssa kirjan julkaisusta. Tiedottaja lisäsi, että Harryn ei odoteta saavan Buckinghamin palatsilta lupaa projektiin.

Harry ei ole ensimmäinen kuninkaallisen perheen jäsen, joka kertoo tarinansa kirjan muodossa. Elisabetin setä Edward, Windsorin herttua, julkaisi haamukirjoitetun elämäkerran nimeltään A King's Story: The Memoirs of the Duke of Windsor vuonna 1951. Edward kruunattiin kuninkaaksi, mutta hän luopui valtaistuimestaan vuonna 1936 mennäkseen naimisiin amerikkalaisen Wallis Simpsonin kanssa.

Harryn teoksen kustantaja ei vastannut Peoplen kommenttipyyntöön ja Harryn edustaja kieltäytyi kommentoimasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat