Kuninkaallinen kirjailija: Prinssi Harryn muistelmien seuraukset voivat olla tuhoisat

Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan 2:44
Prinssi Harry vertaa kuninkaallisessa valokeilassa elämistä Truman show'hun ja eläintarhaan.

Prinssi Harryn muistelmateosta odotetaan jännittynein tuntein.

Kuninkaallinen kirjailija Richard Fitzwilliams uskoo, että prinssi Harryn odotetun Spare-muistelmateoksen seuraukset voivat ovat katastrofaaliset. Harryn kirja julkaistaan 10. tammikuuta 2023.

– Tämän seuraukset ovat kauaskantoisia ja voivat olla erittäin tuhoisia, Fitzwilliams kertoi Daily Mailille 27. lokakuuta sen jälkeen, kun kirjan Spare-nimi  ja julkaisupäivä kerrottiin.

Fitzwilliamsin mukaan otsikko on huomiota herättävä ja tarkoittaa, että Harrya ei ole arvostettu tai että hän ei ole tuntenut olevansa tapahtumien keskipisteessä.

Kirjan kustantaja Penguin Random House kuvaili lehdistötiedotteessaan Harryn omaelämäkerran sisältöä raa’an ja horjumattoman rehelliseksi. Fitzwilliams uskoo Buckinghamin palatsin olevan erittäin huolissaan, varsinkin kun eletään kuningas Charlesin hallituskauden alkukuukausia.

– Tästä muistelmasta tulee epäilemättä haastatteluja, sarjoja ja loputtomia spekulaatioita, Fitzwilliams sanoi.

Hänen mielestään Harryn olisi pitänyt odottaa vielä monta vuotta kertoakseen tarinansa.

Kirjailija ja julkisuuden asiantuntija Mark Borkowski yhtyi Fitzwilliamsin tunteisiin ja ennusti, että kuninkaalliselle perheelle aiheutuvat vahingot ovat suuret.

– Charlesin kosto voi olla se, että hän ei anna  Archielle ja  Lilibetille  prinssi- ja prinsessa-arvonimiä ja jopa vetää pois Harryn ja Meghanin Sussexin herttuan ja herttuattaren tittelit, Borkowski sanoi.

Borkowski arveli, että kuninkaallisella perheellä on todennäköisesti hermostunut joulu, koska he pelkäävät pahinta.

– Uudelle kuninkaalle, joka vielä suunnittelee kruunajaisiaan, tämä ei olisi voinut tulla huonompaan aikaan, Borkowski sanoi.

Charlesin virallinen kruunausseremonia järjestetään 6. toukokuuta 2023, joka on myös Archien 4-vuotissyntymäpäivä. Kuninkaallisille läheisen lähteen mukaan Charles voi jättää poikansa Harryn ulos kruunajaisistaan, jos hänen kirjansa hyökkää kuningatarpuoliso Camillaa vastaan.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat