Lähde: Kuningas Charles ei kutsu prinssi Harrya kruunajaisiinsa, jos tämän tuleva kirja hyökkää Camillaa vastaan

Kuninkaallinen perhe on ilmeisesti hermostunut prinssi Harryn tulevasta muistelmateoksesta.

Kuninkaallisille läheisen lähteen mukaan kuningas Charles  ei epäile jättää poikaansa prinssi Harrya ulos toukokuun 2023 kruunajaisistaan, jos Harryn tekeillä oleva muistelmakirja jollain tavalla hyökkää kuningatarpuoliso Camillaa vastaan.

– Jos Harry pakottaa Charlesin valitsemaan kirjallaan hänen ja Camillan väliltä, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että hän valitsee Camillan, lähde kertoi.

Lähteen mukaan Charles on todella suojelevainen Camillaa kohtaan.

Toinen sisäpiiriläinen kertoi, että Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan ovat alustavassa kutsuvieraslistalla vuoden 2023 seremoniaan, mutta heidät saatetaan yhä jättää siitä pois.

Page Six kertoi heinäkuussa 2021, että Harry kirjoittaa kirjaa, joka julkaistaan ​ vuonna 2022. Muistelmateos oli alun perin tarkoitus julkaista marraskuussa 2022, mutta päivämäärää siirrettiin.

Aiemmin lokakuussa 2022 kuninkaallisen elämäkerran kirjoittaja Tom Bower kertoi Page Sixille, että Charles ja hänen perheensä ovat erittäin hermostuneita kirjasta ja kutsuivat sitä aikapommiksi.

Bower uskoo, että kirja ilmestyy pääsiäisen aikoihin, ja huomauttaa, että siinä on luku kuningatar Elisabetin hautajaisista syyskuussa 2022.

– Tulee vain lisää materiaalia siitä, kuinka heitä kohdeltiin töykeästi, ja kaikesta muusta kiusaamisesta kuninkaallista perhettä vastaan. Joten uskon, että siinä määrin viivästys lisää myrkkyä, Bower sanoi.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat