Prinssi Harryn kohukirjan kansi julki – kustantamo paljasti lisätietoja pian julkaistavasta teoksesta

Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjäljissä? 1:36
Katso video! Asiantuntija arvio seuraako Prinssi Harry äitinsä jalanjäljissä!

Prinssi Harryn omaelämäkerta julkaistaan tammikuussa 2023.

Prinssi Harryn kirjan nimi ja kansikuva julkaistiin, uutisoi muun muassa The Guardian.

Odotettu omaelämäkerta on nimeltään Spare (Suom. Varamies) ja se julkaistaan tammikuussa 2023. Alun perin kirjan oli tarkoitus ilmestyä vuoden 2022 lopulla, mutta kuningatar Elisabetin kuolema viivästytti julkaisua. Kirjan on kerrottu olevan totuudenmukainen ja tarkka kertomus prinssin lapsuudesta nykypäivään.

Kun prinssi Harry oli kertonut teoksestaan vuonna 2021 hän oli todennut, että hän ei kirjoita kirjaa prinssinä vaan miehenä, joka hänestä on tullut.

The Guardianin mukaan kirjan kustantaja oli kertonut teoksen olevan rehellisyydellään käänteentekevä ja sen olevan täynnä oivalluksia, paljastuksia ja itsetutkiskelua.

– Prinssi Harry jakaa koskettavan henkilökohtaisen matkansa traumasta paranemiseen, joka kertoo rakkauden voimasta ja inspiroi, sekä rohkaisee miljoonia ihmisiä ympäri maailman.

Prinssin kirja on aiheuttanut ennakkoon keskustelua varsinkin Britanniassa, jossa pelätään kirjan aiheuttavan uusia kohuja kuninkaalliselle perheelle. Prinssi Harryn ja hänen vaimonsa herttuatar Meghanin on uutisoitu olevan viileissä väleissä kuninkaallisen perheen kanssa sen jälkeen, kun he jättivät hovin ja kuninkaalliset tehtävänsä ja muuttivat Yhdysvaltoihin vuonna 2020.

Kirja julkaistaan 10. tammikuuta 2023 ja osa kirjan tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Harry lupasi jo vuonna 2021 lahjoittaa 1,5 miljoonaa dollaria tuotoista järjestölle, joka auttaa Lesothon ja Botswanan lapsia ja nuoria, jotka kärsivät HIV:stä ja aidsista.

Lue myös:

    Uusimmat