Prinssi Harry ja herttuatar Meghan suunnittelevat muuttoa – ovat asuneet miljoonalukaalissaan vain reilun vuoden

6:37
Näin kuninkaallisasiantuntija arvioi prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämää.

Kohupariskunta ei ole tyytyväinen nykyiseen kotiinsa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan suunnittelevat The Sun -lehden mukaan muuttoa.

Kohupari muutti Kalifornian Montecitossa sijaitsevaan 13 miljoonan euron kartanoonsa noin puolitoista vuotta sitten. Sisäpiirin lähteen mukaan pariskunta olisi päätynyt myymään kartanonsa, koska he eivät ole "järisyttävän innoissaan" kodistaan.

Asunto ei kuitenkaan ole tulossa yleisille markkinoille pariskunnan statuksesta johtuen. Asunto näytetään vain ihmisille, joilla on tiedettävästi varallisuutta ja joita voidaan pitää vakavasti ostajaehdokkaina. 

Kartano sijatisee Montecitossa, joka on tunnettu eritoten julkkisasukkaistaan. Harry ja Meghan suunnittelevatkin myös uuden kotinsa löytyvän kyseiseltä alueella, jossa asuu myös mediamogulit Oprah Winfrey ja Ellen DeGeneres

Pariskunta osti nykyisen kotinsa kesäkuussa 2020 venäläiseltä liikemieheltä Sergei Grishiniltä. Talon piha-alueeseen kuuluu valtava leikkialue, näyttävä uima-allas sekä oma tenniskenttä. Sisätiloissa on liikkumavaraa: talo sisältää viinikellarin, 16 kylpyhuonetta, saunan, teen juomiseen omistetun osion sekä oman kirjaston. Kyseisestä kartanosta onkin nähty vilauksia lukuisissa tv-ohjelmissa, joissa pariskunta on esiintynyt viime aikoina. 

Tilansa puolesta talo on ihanteellinen lasten kasvattamiseen, vaikakkin pariskunnan lapset Archie, 2,  ja Lilibet, 0, ovatkin vielä niin pieniä, että suurimmat seikkailut ovat vasta edessä päin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja