Harry ja Meghan muuttivat uuteen luksuskotiinsa alle vuosi sitten – paikalla on vieraillut poliisi jo lähes kymmenen kertaa

8:01
Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn kohuhaastattelu paljasti järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tuore perhekoti on joutunut useiden turvallisuusuhkien kohteeksi.

Kesällä tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun kuninkaallisesta elämästään vetäytyneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan löysivät perheelleen uuden kodin Kalifornian Montecitosta, josta he ostivat 14,65 miljoonalla dollarilla hulppean kartanon superjulkkisten suosimalla asuinalueella. 

Pariskunnan uusi elämä Kalifornian auringon alla ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ole täysin onnellista auvoa, nimittäin pariskunnan koti on joutunut toistuvasti turvallisuusuhkien kohteeksi. 

Santa Barbaran piirikunnan sheriffintoimiston mukaan poliisi on soitettu herttuaperheen kiinteistölle yhdeksään otteeseen sen jälkeen, kun he muuttivat taloon heinäkuussa 2020. Tapauksista neljä sattui viime vuoden heinäkuussa, mutta poliisi soitettiin paikalle myös elokuussa, marraskuussa, joulukuussa sekä tammikuussa. 

Joulukuussa puheluiden syynä oli Ohiosta Kaliforniaan matkustanut mies, jonka tavoitteena oli tunkeutua Harryn ja Meghanin kartanon maille sekä 24. että 26. joulukuuta. Mies sai varoituksen ensimmäisestä yrityksestään, mutta toisella kerralla hänet pidätettiin sakkojen kera. 

Harry ja Meghan antoivat niin ikään Montecitossa asustavalle juontaja-toimittaja Oprah Winfreylle koko maailmaa kohauttaneen televisiohaastattelunsa maaliskuussa 2021. Tuolloin pariskunta jakoi globaalille yleisölle järkytyksensä sen suhteen, kuinka kuninkaallinen perhe pisti heidän rahahanansa kiinni sen jälkeen, kun Harry ja Meghan jättivät hyvästit kuninkaalliselle elämälleen. Tämän myötä heidän oli alettava myös itse maksaa omasta turvallisuudestaan.

Tuloja pariskunta saa tällä hetkellä muun muassa rahakkaista yhteistyösopimuksistaan Spotifyn ja Netflixin kanssa. Lisäksi hiljattain uutisoitiin, että Harry aloittaa työt amerikkalaisen start up -yrityksen johtotehtävissä nimikkeellä "chief impact officer".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja