Archiella on hellyttävä lempinimi isälleen prinssi Harrylle – nimitys on yllättäen vahva kuninkaallinen perinne

2:44
Prinssi Harry vertasi kuninkaallisen elämän valokeilaa The Truman Show -elokuvaan sekä eläintarhaan.

Prinssi Harry on sisällyttänyt perheeseensä yllättävän kuninkaallisen perinteen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisivat joulun alla oman, julkisen joulukorttinsa, tarjoten maailmalle hyvin harvinaisen vilauksen lapsistaan, 2-vuotiaasta Archiesta sekä kesäkuussa syntyneestä Lilibetista. Kuvassa perhe poseeraa yhdessä onnellisesti hymyillen. Kuvan on ottanut perheen luottokuvaaja Alexi Lubomirski.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tänä vuonna, 2021, toivotimme tyttäremme Lilibetin tervetulleeksi maailmaan. Archie teki meistä "Maman ja Papan" ja Lili teki meistä perheen. Katsoessamme eteenpäin kohti vuotta 2022, olemme tehneet puolestamme lahjoituksia useille organisaatioille, jotka kunnioittavat ja suojelevat perheitä: niistä, jotka ovat joutuneet muuttamaan Afganistanista, amerikkalaisiin perheisiin, jotka tarvitsevat maksettua vanhempainvapaata, herttuaperheen julkaiseman joulukortin yhteydessä annetussa viestissä todettiin. 

Sen lisäksi, että joulukortin myötä maailmalle paljastui Archien perineen erittäin vahvasti isänsä punapäisyyden, selvisi myös, että Archie kutsuu isäänsä samalla papa-lempinimellä, joka on kiertänyt vahvana traditiona kuninkaallisessa perheessä pitkään. 

Muun muassa Harryn isä prinssi Charles kutsui tiettävästi aikoinaan isäänsä, huhtikuussa menehtynyttä prinssi Philipiä samaisella lempinimellä. Charles käytti lempinimeä isästään jopa puhuessaan tästä isänsä kuoleman jälkeen. 

– Rakas papani oli erittäin erityinen ihminen, joka mielestäni, ennen kaikkea, olisi ollut hämmästynyt kaikista reaktioista sekä koskettavista asioista, joita ihmiset ovat sanoneet hänestä, Charles totesi isästään tuolloin.  

Kuluvan vuoden aikana brittihovista on kantautunut huhuja ja uutisia, joiden mukaan Harryn välit kuninkaallisiin perheenjäseniinsä olisivat ajoittain jopa jäiset. Erityisesti vuonna 2021 on uutisoitu Harryn ja Charlesin viileistä väleistä, kuten myös Harryn ja hänen isoveljensä prinssi Williamin suhteen etääntymisestä. 

Harry ja hänen vaimonsa Meghan jättivät kuninkaalliset velvollisuudet taakseen maaliskuussa 2020 ja muuttivat esikoisensa Archien kanssa Pohjois-Amerikkaan. Vuonna 2021 herttuapari on kohauttanut avautumalla useaan otteeseen kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista. 

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja