Harryn ja Meghanin hulppea kartano houkuttelee tunkeilijoita – alueelle yritettiin murtautua kahdesti kahden viikon sisällä

Prinssi Harry esittelee kykyjään näyttelijänä 1:05
Prinssi Harry esittelee kykyjään näyttelijänä

Harryn ja Meghanin perheen kotiin yritettiin tunkeutua keväällä kahdesti kahden viikon sisällä.  

Prinssi Harryn, 37, ja herttuatar Meghanin, 40, Kaliforniassa sijaitsevaan kartanoon yritettiin murtautua keväällä kahteen otteeseen kahden viikon sisällä, uutisoivat yhdysvaltalaismediat.

Santa Barbaran poliisiraporteista ilmenee, että pariskunnan kartanon alueelle tunkeuduttiin kahdesti kahden viikon aikana. Ensimmäisen kerran poliisit joutuivat käymään pariskunnan kartanolla 19. toukokuuta noin kuudelta illalla. Kyseinen päivä oli Harryn ja Meghanin neljäs hääpäivä. 

Poliisit joutuivat raporttien mukaan käymään kartanolla toistamiseen 31. toukokuuta. Se oli suunnilleen samoihin aikoihin, kun pariskunta lähti lapsiensa Archien, 3, ja Lilibetin, 1, Isoon-Britanniaan osallistuakseen kuningatar Elisabetin valtakauden 70-vuotisjuhliin. 

Lähteiden mukaan Santa Barbaran poliisi on viimeisten 14 kuukauden aikana vastaanottanut yhteensä kuusi hälytyspuhelua Harryn ja Meghanin kodista. 

Sussexin herttuapari muutti vuonna 2020 Monteciton kartanoon, joka tunnetaan virallisesti nimellä Chateau of River Rock. Kartanossa on yhdeksän makuuhuonetta, 16 kylpyhuonetta ja erillinen vierastalo, jossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Prameaan kiinteistöön kuuluvat kuuluvat myös kylpylä, tenniskenttä ja yksityinen leikkipaikka pariskunnan lasten käyttöön. Alueelle vie pitkä yksityinen tie ja alue on rajattu turvaporteilla. 

Samaisella alueella asuvat myös Tom Cruise ja Oprah Winfrey

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat