Prinssi Charles on asettanut esille suloisen kuvan hänen ja herttuatar Meghanin erityisestä hetkestä

Prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan kotona on esillä useita kuninkaallisen perheen jäsenten kuvia.

Ison-Britannian prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla emännöi kansainvälisenä naistenpäivänä tilaisuuden avioparin kotona Clarence housessa, kirjoittaa Hello.

Tilaisuudessa juhlittiin kolmea naissoutajaa, jotka ylittivät Atlantin valtameren ennätysajassa.

Herttuattaren poseeratessa vieraidensa kanssa Clarence housen olohuoneessa, tarkkasilmäisimmät kiinnittivät huomion esillä oleviin valokuviin. Yksi valokuvista on otettu Charlesin pojan, prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häistä vuonna 2018. Harryn sijaan Meghanin käsikynkässä kuvassa on itse Charles.

Meghanin isä ei päässyt paikalle häihin

Meghanin isä Thomas Markle ei pystynyt saattamaan tytärtään alttarille terveysongelmien vuoksi, jolloin Charles astui hätiin ja ilmoitti voivansa paikata Meghanin isää. 

Clarence Housessa kehyksissä olevassa mustavalkoisessa kuvassa Charles ja Meghan astelevat rintarinnan Pyhän Yrjön kappelin keskikäytävää pitkin. 

Prinssi Harry puhui isästään kertovassa dokumentissa, Prince, Son and Heir: Charles at 70 muutama kuukausi häiden jälkeen.

– Pyysin häntä (saattamaan Meghanin alttarille) ja luulen, että hän tiesi kysymyksen olevan tulossa. Hän sanoi välittömästi: "Kyllä, tietenkin, teen mitä tahansa Meghan tarvitseekin ja olen tukenasi", Harry kertoo dokumentissa.

Esillä myös muita perhepotretteja

Clarence housessa otetuista kuvista näkyy, että Charlesilla ja Camillalla on esillä muitakin perhepotretteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. Hellon-artikkelissa julkaistuissa kuvissa kehystetyt kuvat näkyvät selkeämmin.

Meghanin ja Charlesin kuvan taustalla on esimerkiksi kuva prinssi Harrysta.

Lisäksi kuvissa näkyy kaunis mustavalkoinen kuva kuningatar Elisabetista ja edesmenneestä prinssi Philipistä, kuva Charlesista äitinsä kanssa sekä kuva Charlesista ja Camillasta istumassa rennosti penkillä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Charlesin ja Camillan kuvan on ottanut valokuvaaja Hugo Burnand kesällä 2018. Kuvan puinen penkki löytyy Clarence housen puutarhasta. Charles ja Camilla käyttivät kuvaa myös virallisena joulukorttinaan.

Lähde: Hello

Katso myös: Prinssi Charles repesi hersyävään nauruun, kun Boris Johnson tuskaili sateenvarjonsa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat