Hellyttävä farkkuperhe! Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen joulukortti julki – perhe ihastuttaa harvinaisen rentona

Prinssi William ja prinsessa Catherine lapsineen julkaisivat ensimmäisen joulukorttinsa Walesin prinssinä ja prinsessana.

Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen perheen joulukortti julkaistiin heidän virallisella Instagram-sivullaan keskiviikkona 14. joulukuuta. Otoksessa William, Catherine ja heidän kolme lastaan prinssi George, 9, prinsessa Charlotte, 7, ja prinssi Louis, 4, poseeraavat rennosti vieretysten hiekkatiellä käsi kädessä kävellen.

Kaikilla perheenjäsenillä on hyvin rento asustus, ja harvinaisesti heidät kaikki nähdään otoksessa farkut jalassa. Kyseessä on ensimmäinen joulukortti, jonka William ja Catherine julkaisevat Walesin prinssinä ja prinsessana. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jaamme uuden kuvan perheestä tämän vuoden joulukorttiin, päivityksessä todetaan. 

Kuvan on ottanut kuninkaallisen perheen, ympäristöaiheiden sekä häiden valokuvaajana kunnostautunut Matt Porteous. Vuosien saatossa Porteous on kuvannut varsinkin Williamin ja Catherinen perhettä runsaasti, ja muutama vuosi sitten valokuvaaja kertoi Harper's Bazaarille, että heidän lapsiaan on "ilo valokuvata".

Porteous valokuvasi perheen esimerkiksi muutama vuosi sitten Catherinen suunnittelemassa puutarhassa. Kyseiset, niin ikään rennot kuvat kuninkaallisista lapsista seikkailemassa kasvien keskellä vanhempiensa kanssa hurmasivat ympäri maailman. Vuonna 2018 Porteous kuvasi myös pienen prinssi Louisin ristiäiset. 

William ja Catherine lapsineen viettävät tänäkin vuonna osan joulustaan perinteisesti Sandringhamin kartanossa, johon kuninkaallisen ydinperheen jäsenet kokoontuvat yhdessä joulunviettoon. Tämä joulu on ensimmäinen, jonka isännöi Williamin isä kuningas Charles.

Syyskuussa 96-vuotiaana menehtynyt kuningatar Elisabet emännöi hyvin tarkkaan ennalta määriteltyä, perinteiden täyttämää joulunviettoa Sandringhamissa vuosikausien ajan. Charlesin kerrotaan aikovan olla jouluisäntänä kuitenkin äitiään rennompi ja uudistavansa myös kuninkaallisen perheen joulunviettoa. 

Kuninkaallisten joulua varjostaa Williamin pikkuveljen prinssi Harryn ja tämän puolison herttuatar Meghanin elämästä kertovan, Netflixissä julkaistun Harry & Meghan -dokumentin julkaisu. Dokumenttisarjan ensimmäiset kolme osaa julkaistiin torstaina 8. joulukuuta ja loput julkaistaan 15. joulukuuta.

Sarjassa pariskunta kertoo suhteestaan, elämästään sekä niistä haasteista, joita he yhdessä kuninkaallisena parina ovat kohdanneet. Vuoden alussa julkaistaan myös Harryn Spare-elämäkerta, jota niin ikään lähteiden mukaan odotetaan kuninkaallisten keskuudessa ristiriitaisin tuntein. 

Lue myös:

    Uusimmat