Povipommi Katie Price paljasti exänsä oudot seksitaipumukset

Julkisuuden valokeilassa koko elämänsä jakava povipommi Katie Price paljastaa tuoreimmassa kirjassaan intiimejä asioita exästään, vapaaottelija Alex Reidistä.

Katie Price kertoo päiväkirjakseen kutsumassaan teoksessa You Only Live Once, että hänen exänsä Alex Reid on ristiinpukeutuja. Povipommin mukaan Alex kutsuu itseään Roxanneksi, kun hän pukeutuu naiseksi.

– Hänellä on alter ego nimeltä Roxanne ja hän pukeutuu yksityisoloissa Roxanneksi seksuaalisen hekuman takia. Hän ei mene minnekään naiseksi pukeutuneena, eikä edes halua tehdä niin, Katie kirjoittaa kirjassaan.

Katie Price kuvailee ex-miehensä olevat seikkailullinen, ja seksuaalisesti hänen vertaisensa. Jo ensimmäisenä päivänä, jonka pari vietti yhdessä, Alex kertoi taipumuksestaan. Povipommi halusi heti meikata kultansa ja nähdä, miltä tämä näyttää naisena. Pienestä vastustuksesta huolimatta hän myös sai tahtonsa läpi.

– Mitä sitten tapahtui, on ihan minun, Alexin ja Roxannen välillä, Katie Price vihjaili kirjassaan.

Glamourmalli myös hehkuttaa sitä, kuinka sai silloisen miehensä kertaalleen pukeutumaan naiseksi aivan julkisesti hänen tyylikirjansa julkaisutilaisuuteen. Kaunotar on myös ilmoittanut, että Alex avasi hänen silmänsä seksuaalisesti aivan uudenlaisille kokemuksille.

– Meidän välillämme on erittäin vahva fyysinen vetovoima, ja seksielämä on ihan mieletöntä. Sanotaanko, että hän on hyvin erilainen, kuin kukaan mies, Katie Price hehkuttaa kirjassaan.

Jordan: Povipommin päiväkirja jatkuu uusin jaksoin Subilla sunnuntaina 3.4. klo 18.30.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja