Mainos

Porvoolaismies tunnusti kaverinsa raa'an murhan

Poliisi on ottanut kiinni vuonna 1981 syntyneen porvoolaismiehen epäiltynä tuttavansa murhasta. Hänet otettiin kiinni porvoolaisesta ravintolasta eilen. Mies oli kiinniottohetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena.

Hän on tänään alustavissa kuulusteluissa myöntänyt syyllistyneensä rikokseen. Lisäksi tapauksen johdosta on otettu kiinni tänään yksi henkilö, jonka osuutta asiaan selvitetään.

Porvoon Gammelbackasta löytyi eilen surmattuna mies, jonka henkilöllisyys saatiin selvitettyä vasta tänään. Hän on vuonna 1969 syntynyt porvoolaismies.

Vainajan löysi Gammelbackan ulkoilualueelta surmapaikan lähellä asuva henkilö eilen iltapäivällä. Poliisin mukaan henkirikos tapahtui samassa paikassa alle vuorokausi ennen löytöhetkeä. Alkoholilla saattaa olla osuutta tapahtuneeseen.

- Motiivina tällaisissa tapauksissa saattaa hyvinkin olla jokin pieni asia. Vielä se ei ole selvinnyt, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja, komisario Risto Purastie MTV:n uutisille.

Epäilty tekijä on poliisin entuudestaan tuntema.

Poliisi vaikenee tekotavasta tutkinnallisista syistä. Teko on kuitenkin ollut erityisen raaka ja julma, mutta sivullisille siitä ei ole aiheutunut vaaraa.

(29.9.2010)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.