Mainos

Pörssipäivä: Ei suuria muutoksia

Helsingin pörssissä ei tänään dramaattisia käännöksiä nähty, kun indeksit ja osakkeiden hinnat tyytyivät vain maltillisiin muutoksiin.

Iltapörssi

Sijoittajien vauhtia hillitsi Yhdysvaltain keskuspankin tiistainen korkopäätös. Meklareiden mukaan markkinat etsivät selvää suuntaa ainakin vielä lähipäivät. Erään välittäjän mukaan osa sijoittajista istuu nyt osakepottinsa päällä odottamassa sopivaa myyntiajankohtaa ja joissakin tapauksissa jopa ihmettä, koska äskettäiset korjausliikkeet ovat tuoneet tappioita.

Keskimääräistä kurssikehitystä kuvaava Hex-indeksi osoitti kaupankäynnin päätteeksi puolen prosentin nousua pisteluvussa 17218. Painorajoitettu portfolioindeksi taipui 0,15 prosenttia miinukselle. Nokian osakkeelle tuli hintaa lisää 0,65 prosenttia 61,75 euroon. Sonera halpeni euron 52 euroon.

Metsä- ja metallitoimialat kurkottivat vajaan prosentin plussalle, pankki- ja rahoitusala osoitti puolen prosentin miinusta. Kokonaisvaihtoa kertyi jälkipörssi ykkösen päätteeksi 559 miljoonaa euroa eli lähes puolet siitä, mitä huhtikuun huippupäivinä nähtiin, kun päivävaihto kipusi noin miljardiin euroon.
(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.