Popcornia jyvä vai kourallinen kerrallaan? Tämän se paljastaa

Persoonallesi ominaiset piirteet paljastuvat siitä, miten syöt popcornejasi, paljastaa tuore selvitys.

Uunituoreen selvityksen mukaan 48 prosenttia sisäänpäinkääntyneimmistä ja omasta rauhastaan nauttivista ihmisistä eli introverteistä syövät popcorninsa mieluusti jyvä kerrallaan. Ulospäinsuuntautuneista, sosiaalisista ihmisistä eli ekstroverteistä 40 prosenttia kahmii herkkunsa kourallinen kerrallaan.

Perfektionistit puolestaan ovat sekoitus kourallinen ja jyvä kerrallaan napostelevia. He olivat myös epäitsekkäimpiä herkuttelijoita, sillä 98 prosenttia perfektionisteista oli halukkaita jakamaan popcornkulhostaan muillekin.

– On olemassa tunnettuja yhteyksiä syömistapojen ja eri persoonallisuuksien välillä. Yleisesti ottaen hitaammat syöjät nauttivat rutiineistaan ja voivat olla itsepäisiä ja he laittavat usein itsensä ja omat tarpeensa muiden ihmisten edelle, kertoo konsultoiva psykiatri Ben Sessa.

– He, jotka syövät popcorninsa jyvä kerrallaan ovat todennäköisesti tällaisia persoonallisuuksia. Vastakohtana tälle nopeat syöjät ovat yleensä vähemmän itsekkäitä ja asettavat muut ensimmäiseksi.

Selvitykseen osallistui 2 000 ihmistä.

Huikeat 96 prosenttia niin miehistä kuin naisista jakaisi mieluusti popcorninsa muiden kanssa.

Selvityksen teetti Metcalfe's skinny topcorn.

Lähde: Daily Mail

(MTV3)

LUE MYÖS:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja