Mainos

Pommi-isku surmasi seitsemän Bangladeshissa

Pommit räjähtivät Bangladeshin pääkaupungissa, suurimman oppositiopuolueen toimiston ulkopuolella. Iskussa haavoittui myös puolueen johtaja, joka toimi aiemmiin maan pääministerinä.

Seitsemän ihmistä kuoli ja ainakin viitisenkymmentä haavoittui, kun useita pommeja räjähti tänään Bangladeshin pääoppositiopuolueen päämajan ulkopuolella, puolueen virkailija kertoi. Lisäksi useita autoja ja joitakin rakennuksia syttyi tuleen.

Awami League -puolueen johtaja ja entinen pääministeri Hasina Wajed oli puhumassa puoluekokousyleisölle rakennuksen ulkopuolella maan pääkaupungissa Dhakassa, kun pommit räjähtivät. Hasina haavoittui iskussa lievästi.

Puoluetta vastaan on tänä vuonna tehty useita pommi-iskuja. Aiemmin tässä kuussa yksi Awami Leaguen johtajista kuoli pommi-iskussa maan koillisosassa Sylhetin kaupungissa. Kukaan ei ole ottanut vastuuta iskuista.

Awami League on pyrkinyt kaatamaan yleislakkojen avulla maan neljän puolueen hallitusta, jota se syyttää epäonnistumisista kitkeä korruptiota ja rikollisuutta. Hallitus on puolestaan sanonut yrittävänsä parhaansa mukaan paikkailla aiemmin hallinneelta Awami Leaguelta perimäänsä vaikeaa tilannetta.

(MTV3-AFP-Reuters-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.