Mainos

Pommi-isku ravintolaan Malmössä

Malmölaisessa ravintolassa Ruotsissa on räjähtänyt yöllä pommi.

Yksi rakennuksessa ollut henkilö on joutunut sairaalaan saatuaan lasinsirpaleita kasvoihinsa. Räjähdys ei tiettävästi ole vaatinut kuolonuhreja.

Malmön keskustan Pikkutorilla sijaitseva Gökboet-ravintolan sisäänkäynnissä räjähtänyt pommi aiheutti vaurioita myös useille muille lähistön rakennuksille ja rikkoi ikkunoita.

Malmön Pikkutori on suosittu huvittelualue, jossa sijaitsee useita ravintoloita. Räjähdys tapahtui noin puoli kolmelta Suomen aikaa.

Malmön poliisi on eristänyt rakennuksen ja suorittanut paikalla alustavan teknisen rikostutkinnan.

Silminnäkijän mukaan mustalla moottoripyörällä paikalle saapunut mustiin pukeutunut henkilö oli laskenut jotakin ravintolan portaille ja kiiruhtanut nopeasti pois, kertoo malmöläinen Sydsvenskan-lehti verkkosivuillaan.

Ruotsin TV4:n verkkosivujen mukaan ravintola ei ollut saanut etukäteen uhkauksia.

- Teko on vaarallinen tuhotyö. Tekninen tutkinta paikalla on lopetettu, mutta voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin saamme vastauksia siihen, minkä tyyppisestä räjähteestä on kyse, sanoi Skånen poliisin tiedottaja Cindy Schönström Larsson.

Poliisi jatkaa tutkimuksia kartoittamalla henkilöitä, joilla saattaa olla yhteyksiä ravintolaan ja sen omistajiin. Poliisi aikoo myös kuulla kymmeniä ihmisiä saadakseen kuvan tapahtumista. Poliisi sai yöllä runsaasti ilmoituksia voimakkaasta pamahduksesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.