Mainos

Politiikan korjaussarja: Tervo veti kessua presidentin luvalla

Politiikan korjaussarjassa tänään muun muassa: keskustan Juha Sipilän terveydestä levitetään ilkeää juorua. Se ei sen sijaan ole juoru, että Sipilän johtamalla puolueella onkin reippaasti velkaa, vaikka toisin on annettu ymmärtää. Puhutaan myös kokoomuksen Alexander Stubbin kunnosta: siinä on havaittu selviä ylikunnon merkkejä.

Kultarannan kulisseista Korjaussarja raportoi, että Suomen turvallisuuspolitiikan uusin terävä kärki, kirjailija Jari Tervo, sai vedellä kessua missä sattuu – ihan Kultarannan isännän luvalla.

Isäntänsä toimista sen sijaan yllättyi varmasti Hakaniemen rottweiler Matti Putkonen. Timo Soinin päätöksellä entinen ay-jyrä Putkonen löysi itsensä samasta EU-ryhmästä ay-vihaajien, brittithatcherilaisten kanssa…

Nämä ja paljon muuta Politiikan korjaussarjassa. Korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.