Mainos

Poliisi: Prostituoidut käyttävät mieluummin asuntoja kuin hotelleja

Prostituoidut tekevät työtä rahasta, minkä vuoksi bisneksille on edullisinta ja helpointa vuokrata asunto. Hotellin käyttäminen on huomattavasti kalliimpaa ja riskialtiimpaa. Kiinnijääminen vähentää rahan tuloa ja vie työaikaa. Paritustutkintaa vuosia tehneen rikoskonstaapeli Kenneth Erikssonin mukaan keskustelu hotellien ympärillä on jo ylikuumentunutta, koska pääosa käyttää tavallisia asuntoja.

– Prostituioidut vuokraavat usein kimppa-asunnon, jota käytetään vuorotelleen tilanteen mukaan. He eivät tee työtä omassa kodissa vaan työntekoon vuokrataan toinen huoneisto. Kukaan ei halua liata omaa kotiaan, kertoo Eriksson.

Vuokraisännille linnatuomiota

Poliisin mukaan huoneistohotelleista 75% valvoo, kenelle asunnon vuokraa ja mihin sitä käytetään. 25 % on niitä, jotka eivät välitä kunhan raha tulee. Osa tekee bisnestä nimenomaan prostituutiolla.

Poliisi on ratsannut huoneistoja ja tuomiota on jaettu. Huoneistohotellien pitäjiä on joutunut jopa linnaan. Poliisi muistuttaa, että jos vuokraa asunnon prostituoiduille syyllistyy paritukseen. Siitä voi seurata vankilatuomio.

Prostituutio on syy vuokra-asunnon irtisanomiseen. Poliisin tietoon ei ole tullut tapauksia, joissa prostituoidut tai parittaja olisivat heittäytyneet hankalaksi eivätkä olisi suostuneet lähtemään pois. Naiset vuokraavat asuntoja myös yritysten nimiin peittääkseen toimintaansa. Kuka tahansa voi tehdä ilmoituksen poliisille prostituutioepäilyista, jolloin poliisi voi ratsata asunnon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.