Mainos

Poliisi piiritti ammuskelijaa Kemijärvellä

Rovaniemen ja Kemijärven poliisi piiritti kotiinsa linnoittautunutta miestä Kemijärvellä aamulla.

Tilanne sai alkunsa, kun 18-vuotias paikkakuntalainen mies ammuskeli kotinsa lähellä olleella tiellä haulikolla useita laukauksia. Mies oli lisäksi rikkonut erään omakotitalon pihalla parkissa olleen henkilöauton lyöden sitä kirveellä kymmeniä kertoja kylkiin ja ikkunoihin.

Palattuaan kotipihaansa mies oli ampunut haulikolla ja kiväärillä pihalla useita laukauksia.

Poliisin saapuessa paikalle kello 02.49 mies ampui kotitalonsa tiehaarassa useita kertoja sekä haulikolla että kiväärillä ilmaan ja kielsi poliiseilta tulon kotiinsa. Poliisipartio joutui perääntymään ja paikalle tilattiin apuvoimaksi Pasi-miehistönkuljetusajoneuvo.

Lopulta mies linnottautui sisälle eikä suostunut poliisin käskytyksestä huolimatta tulemaan ulos talosta. Mies otettiin kiinni talosta klo 07.45. Mies ei tehnyt kiinniotettaessa vastarintaa.

Poliisin alustavien tutkimusten perusteella kukaan ei joutunut suoranaiseen vaaraan laukauksista, vaikka laukauksia oli ammuttu useita kymmeniä.

Mies on pidätetty ja hänen epäillään syyllistyneen ainakin virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, vahingontekoon, vaaran aiheuttamiseen ja ampuma-aserikokseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.