Poliisi kaipaa yhä vihjeitä Itäkeskuksen puukotukseen - naisen osuutta tutkitaan

Poliisi kaipaa edelleen yleisövihjeitä viikko sitten Helsingissä kauppakeskus Itiksessä tapahtuneen kaksoispuukotuksen tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Tuntomerkit

Tekijä oli arviolta 25-30-vuotias, noin 185-senttinen, hoikka mies, jollla oli lyhyet huomattavan vaaleat hiukset. Miehellä oli yllään hupullinen mustaharmaa takki, tummat housut ja valkoreunaiset ja -pohjaiset tennarit.

Mies pakeni tapahtumapaikalta juosten rahanvaihtopiste Forexin suuntaan ja siitä edelleen ulos S-Marketin viereisestä uloskäynnistä.

Miehen seurassa ollut ainen oli selvästi miestä lyhyempi ja normaalivartaloinen. Asuna naisella oli musta takki, jossa karvareunuksellinen huppu, päässä iso mustatupsullinen pipo, tummat tiukat housut ja polven alapuolelle ulottuvat saappaat.

Nainen poistui tapahtumapaikalta keskemmälle kauppakeskusta.

Kahta miestä puukotettiin ostoskeskuksen käytävällä heidän poistuttuaan Subway-ravintolasta 7. tammikuuta kello 18 jälkeen.

– Tekijä ja ennen puukotusta hänen seurassaan ollut nainen tallentuivat valvontakameroihin. Nyt selvitämme naisen osuutta tapahtumaan, kertoo rikoskomisario Juha Rautaheimo.

Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Molemmat uhrit ovat päässeet jo pois sairaalahoidosta.

Poliisi pyytää vihjeitä miehen ja naisen henkilöllisyyden selvittämiseksi numeroon 040 775 5218 tai 029 541 7915.

Lue myös:

    Uusimmat