Poliisi jatkaa SIG-Inkisen etsintöjä torstaina

Viikko sitten kadonneen SIG-yhtyeen laulajan Matti Inkisen etsinnät lopetettiin keskiviikkona huonon sään vuoksi.

Inkistä etsittiin keskiviikkona aamupäivällä Raisionlahden vesialueelta poliisikoirien avulla. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun ihmisiä ei keskiviikon etsintöihin osallistunut. Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Veikko Koirasen mukaan Inkisen etsintöjä jatketaan torstaina.

– Poliisikoiran avulla etsintöjä jatketaan aamun hiljaisina hetkinä. Torstaiksi on ennustettu länsituulta, mikä on varmasti avuksi etsinnöissä.

– Toistaiseksi ja tällä hetkellä poliisin johtamia, suurella joukolla tehtäviä etsintöjä ei nähdä järkevinä, koska ei ole täyttä varmuutta onko etsittävä henkilö edes alueella. Saattaa tulla vihjesoitto, joka vie etsinnät kokonaan toiselle alueelle, Koiranen lisää.

– Tietysti pitää uskoa siihenkin vaihtoehtoon, että Inkinen löytyy elossa. Epätietoisuus tällaisissa tapauksissa on omaisille aina pahinta.

Matti Inkinen katosi kotoaan viime viikon keskiviikkoaamuna. Viimeinen luotettava havainto Inkisestä on tehty katoamispäivänä noin kello 13. Tuolloin hän oli kävelemässä Raision keskuspuhdistamon kohdalla kohti Raisionlahtea.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat