Poliisi etsii ponin pillastuttanutta kuorma-autokuljettajaa – kärryn perässä raahautunut tyttö sai tikkejä

Poliisi etsii kuorma-autokuljettajaa, joka oli osallisena viime lauantaina Askolassa sattuneessa ponikärryonnettomuudessa.

Onnettomuus sattui Huhdintiellä lauantaina kello kahden jälkeen, kun vuonna 2001 syntynyt tyttö oli ajamassa toisen tytön kanssa ponin vetämillä kärryillä. Kärryjen takaa tuli kuitenkin kovalla vauhdilla kuorma-auto, joka ei hiljentänyt vauhtiaan, vaikka poliisin käsityksen mukaan huomasi ponin pillastuneen ison auton aiheuttamasta äänestä.

Toinen ponikärryissä olleista tytöistä ehti hypätä pois kyydistä, mutta toinen tytöistä lensi kärryjen jalkatilaan ja ponin jalkoihin. Hän raahautui polvillaan maassa ponin jatkaessa juoksuaan lopulta pudoten kyydistä ponin jatkaen matkaa kärryt perässään.

Kuljettaja ei jäänyt auttamaan

Kuorma-auto oli tapahtuneen jälkeen pysähtynyt kymmenien metrien päähän ja jatkanut matkaansa kertomansa mukaan ottaakseen ponin kiinni. Tyttöä tämä ei kuitenkaan jäänyt auttamaa, vaikka lopulta sairaalahoidossa hänen polviinsa ommeltiin useita tikkejä.

Nyt poliisi pyytää yleisöltä kuljettajan henkilöllisyyteen liittyviä tietoja. Punaisessa kuorma-autossa oli sininen takaosa, ja sen noin 25-vuotias kuljettaja on lyhyehkö ja pukeutunut heijastintakkiin. Tiedot toivotaan ilmoitettavan Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle, joka tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä.

Ponit voivat selvitä käsittämättömistäkin koettelemuksista. Tämän perheen poni selvisi Kalifornian maastopaloista palovammoilla.

Perheen poni selvisi vain palovammoilla Kalifornian maastopalossa 1:52

Lue myös:

    Uusimmat