Mainos

Poliisi esittää neljää vangittaviksi Lahden ampumisjutussa

Poliisi esittää neljää miestä vangittaviksi Lahden tiistaisesta motoristi-iskusta. Poliisi nappasi miehet tuoreeltaan kiinni tekopaikalta, lahtelaisbaarin ovelta.

Ampumavälikohtausta tutkitaan kolmena murhana. Pidätettyinä on nyt kuusi henkilöä; yksi pidätetty laskettiin eilen vapaaksi. Kuulusteluissa ei ole tullut esiin mitään asian kannalta uutta, kertoo tutkinnanjohtaja, komisario Heikki Ihalainen.

Poliisi on myös tehnyt kymmenkunta kotietsintää jengiläisten tiloihin, mutta mitään ratkaisevaa ei ole löydetty.
Moottoripyöräjengien välienselvittelyssä Lahdessa sai surmansa kolme miestä. Ammuskelussa haavoittui neljä ihmistä, joista kaksi oli täysin ulkopuolisia.

Bandidos


Viranomaiset tarkkailevat Suomen rajoja tavallista tarkemmin Lahden ampumistapauksen vuoksi. Poliisin mukaan ei ole mahdotonta, että välikohtaus johtaa laajempaankin kahinointiin moottoripyöräjengien keskuudessa.

Lahden ammuskelun tutkintaa johtavan komisario Heikki Ihalaisen mukaan tieto välikohtauksesta on lähtenyt myös Suomen naapurimaihin, sillä jengit ovat kansainvälisiä. Rajoja seurataan Ihalaisen mukaan kaiken varalta tarkasti.

Sisäministeri Kari Häkämies pitää moottoripyöräjengien väkivaltaa erittäin vakavana ongelmana. Hän rinnastaa jengiväkivallan poliittisiin itsemurha-attentaatteihin, joissa kiinnijäämisellä ei ole väliä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.