Mainos

Pokka: Turvallisuus tärkeintä Lapin matkailualalla

Lapin lääninhallitus aikoo selvittää kaikkien lappilaisten ohjelmapalveluyritysten turvallisuussuunnitelmien nykytilan. Työn alla on myös matkailualan turvallisuuspassi.

Lapin läänin maaherran Hannele Pokan mukaan vain turvallisilla matkailupalveluilla voidaan taata hyvä tulevaisuus Lapin matkailuelinkeinolle.

Uudenvuodenpäivän vastaanotolla Rovaniemellä puhuneen Pokan mielestä Lapin matkailuyrittäjät ja Lapin turvallisuusviranomaiset ovat tehneet usean vuoden ajan määrätietoista yhteistyötä kehittäessään turvallisia matkailupalveluja.

- Kaikesta ohjeistuksesta ja turvallisuustyöstä huolimatta saimme tapaninpäivän iltana suruviestin Tornion Korpikylästä, missä kaksi turistia menehtyi dramaattisessa onnettomuudessa, Pokka pahoitteli.

Pokan mielestä Lapissa on nyt entistä määrätietoisemmin työskenneltävä turvallisuuden puolesta.

Pokka muistutti, että Lapin lääninhallitus selvittää kaikkien lappilaisten ohjelmapalveluyritysten turvallisuussuunnitelmien nykytilan alkuvuoden aikana. Työn alla on myös matkailualan turvallisuuspassi.

- Vain laadukkailla ja turvallisilla matkailupalveluilla voimme taata Lapin matkailuelinkeinon hyvän tulevaisuuden ja sen tarjoamat tuhannet työpaikat, Pokka huomautti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.