Mainos

Poika tappoi isän metsästysreissun päätteeksi

31-vuotias poika tappoi isänsä Simon Tainijoella myöhään eilen illalla. Aseena poika ilmeisesti käytti järeäkaliiberista hirvikivääriä. Tainijokivarressa olevassa talossa majoittuneena olleet 54-vuotias isä ja poika olivat olleet hirvimetsällä. Hieman ennen puolta yötä poika oli soittanut tuttavalleen ja ilmoittanut ampuneensa asunnossa olleen isänsä ja aikonut surmata myös itsensä kun poliisi tulee paikalle.

Poliisi oli yön aikana saanut kännykkäyhteyden epäiltyyn ampujaan ja yrittänyt neuvottelemalla saada epäiltyä ulos asunnosta. Poliisin mukaan epäilty vaikutti olevan humalassa eikä hän ollut suostunut antautumaan. Epäillyn isän kännykkään ei saatu yhteyttä.

Peräpohjolan poliisi eristi heti alueen. Paikalle hälytettiin myös Pasi panssariajoneuvo ja toimintaorganisaatiossa oli mukana yksiköitä myös pelastuslaitoksesta.

Epäilty saatiin kiinni tänä-aamuna hieman ennen kello kymmentä asunnon terassilta. Kukaan ei loukkaantunut kiinnioton yhteydessä. Terassilla olleessa aseessa oli ollut kiinniottohetkellä patruuna piipussa ja lipas täynnä patruunoita.

Alustavan paikkatutkinnan perusteella asunnosta löytyi vainaja, jolla oli ampumavamma. Asiaa tutkitaan henkirikoksena. Epäilty on toimitettu Kemin poliisivankilaan kuulusteluja varten.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.