Mainos

Pohjola ja Suomi saattavat yhdistyä tulevaisuudessa

Henkiyhtiö Suomen toimitusjohtaja Eino Halosen mukaan Pohjolan hallituksen puheenjohtajavaihdos on luonnollinen ratkaisu, koska Suomi on lisännyt omistustaan Pohjolassa. Pohjolassa ei hänen mielestään myöskään tarvita päätoimista hallituksen puheenjohtajaa, koska rakennejärjestelyt on saatu toteutettua.

Halosen mukaan Suomen ja Pohjolan yhteistyö on niin likeistä, että pidemmän päälle hän pitää mahdollisena yritysten nivomista yhteen.

- Itse on näe sitä poissuljettuna vaihtoehtona, mutta siihen tarvitaan hallintoelinten linjaukset ja päätökset. Se on vuosien kysymys, Halonen sanoo.

Suomi ja sen toinen likeinen yhteistyökumppani työeläkeyhtiö Ilmarinen kertoivat viime viikolla esittävänsä Pohjolan yhtiökokoukselle, että Pohjolan kaksipäinen hallintomalli puretaan.

Conventum-kaupan myötä hallituksen puheenjohtajaksi noussut Peter Fagernäs siirtyy sivuun. Sivutoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi on ehdolla Halonen. Halonen muistuttaa, että Suomen hallitus päätti asiasta täysin yksimielisesti. Hänen mukaansa ratkaisusta on turha hakea minkäänlaista dramatiikkaa.

(MTV3-STT)

(Talousuutiset 10.03.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.