Podcast: Martina Aitolehti palaa kohukevääseen – puhuu ex-puolisonsa ja Sofia Belórfin suhteesta: "Missä moraali?"

Martina Aitolehti toi Kokkisotaan raaka-aineen, joka ei kerää kannatusta – Vappu Pimiän reaktio saa katsojankin kakomaan 0:57
Martina Aitolehti toi Kokkisotaan raaka-aineen, joka ei kerää kannatusta – Vappu Pimiän reaktio saa katsojankin kakomaan

Martina Aitolehti palaa Tuomas Enbusken Hullun paperit -podcastissa erokohuun.

Somevaikuttaja Martina Aitolehti oli vuoden 2020 keväällä kohun keskiössä. Hänen erottuaan pitkäaikaisesta puolisostaan Stefan Thermanista selvisi, että mies on löytänyt uuden rakkauden Sofia Belórfista.

Aitolehti palaa siihen hetkeen toimittaja Tuomas Enbusken  Hullun paperit -podcastissa. Hän toteaa miehelle, että on sitä koulukuntaa, ettei kavereiden kumppaneihin kosketa. Aitolehdelle tällainen on hyvin vieras ajatus.

Enbuske kysyy Aitolehdeltä, kuka hänet on pettänyt viimeksi täydellisesti.

– Kyllä koen, että se on tämä Sofia-Stefu-case. Koin olevani joskus Sofian kaveri ja olen hänen kaasonsakin joskus ollut. Olimme joskus ihan läheisiä. Ihminen, jolle on avautunut omista parisuhdeasioista ja yhtäkkiä hän onkin siinä. Kyllä se oli jotenkin sellainen, että mitä hittoa. Miten sä pystyt, missä sun moraali? Aitolehti pohtii podcastissa. 

Aitolehti ja Therman seurustelivat vuosia, kihloihin he menivät vuonna 2019. He saivat Isabella-tyttärensä vuonna 2012. Aitolehdellä on myös vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär Esko Eerikäisen kanssa.

Belórfin ja Thermanin suhde tuli keväällä julki skandaalinkäryisesti pian sen jälkeen, kun Aitolehti kertoi pääsiäisen tienoilla Instagram-tilillään eronneensa nuoremman tyttärensä isästä.

Myös Belórf erosi samoihin aikoihin miesystävästään Niko Ranta-ahosta, joka on yksi Katiska-huumevyyhdin tuomituista. 

Aitolehti kommentoi pian Thermanista erottuaan Iltalehdelle, että eron syynä oli kolmas osapuoli. Belórf puolestaan kiisti MTV Uutisille olleensa kolmas pyörä suhteessa. 

– Olemme kunnioittaneet ex-kumppaneitamme. Sofia ei ollut missään vaiheessa eroni syy, myös Therman vakuutti kesällä Seiska-lehdelle antamassaan haastattelussa.


Lue myös:

    Uusimmat