Martina Aitolehti rentoutuu kohun keskellä satumaisessa paikassa: "Rakkautta ihmiset"

2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät - katso video.

Martina Aitolehti on ollut tänä keväänä usein otsikoissa.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti on ollut tiiviisti otsikoissa sen jälkeen, kun hän erosi avopuolisostaan Stefan Thermanista. Aitolehti ilmoitti erostaan sosiaalisessa mediassa pääsiäisenä, jonka jälkeen tämän kevään viihdemaailman puhutuin kohu sai alkunsa.

Eronnut Aitolehti muutti omaan asuntoon, kun taas ex-puoliso on viihtynyt tiiviisti Sofia Belórfin kanssa. Therman ja Belórf eivät ole myöntäneet, onko heidän välillään enemmän kuin ystävyyttä.

Aitolehti on sosiaalisen median perusteella eron jälkeen laittanut uutta kotiaan kuntoon ja urheillut ahkerasti. Eilen hän jätti Helsingin pölyt taakseen ja suuntasi maalle rauhoittumaan.

– Aika voimaantua ja rauhottua, luonto on mulle se paikka. Tän jälkeen jaksan taas olla läsnä ja antaa itsestäni enemmän. Olla itselleni ja muille hyvä. Rakkautta ihmiset, Aitolehti kirjoittaa.

Aitolehti antoi Me Naiset -lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi enemmän eronsa syistä. Aitolehti ja Therman seurustelivat yli yhdeksän vuotta.

Nainen kertoo panostaneensa jo vuosia hyvinvointiin niin fyysiseen kuin myös henkiseen. Puolison matka kulki Aitolehden mukaan ääripäähän.

– Minä teen töitä hyvinvoinnin parissa, ja kun ikää tulee, tulee myös vähän syvällisempiä ajatuksia elämästä. Toinen taas menee ääripäähän, ja elämä perustuu hauskanpitoon. Ei sellainen ole tasavertainen aikuisten ihmisten suhde, Aitolehti kertoo lehdelle.

Aitolehdellä ja Thermanilla on yksi yhteinen tytär Isabella. Aitolehdellä on myös toinen tytär Victoria aiemmasta suhteestaan radiojuontaja Esko Eerikäisen kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja