Liikemies Stefan Thermanista eronnut Sofia Belórf vakuuttaa: "Kaikki on hyvin"

Suhdesoppa 1:05
Sofian ja Stefan suhde alkoi kolmiodraamasta.

Sofia Belórfin ja liikemies Stefan Thermanin suhde on tullut päätökseen.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf ja Stefan Therman ovat eronneet muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Asia ilmeni tänään, kun Therman kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään.

MTV Uutiset yritti tavoittaa Belórfia kommentoimaan asiaa, mutta hän ei vastannut soittopyyntöön. Kaunotar julkaisi Instagramin Tarinat-osiossa eroon liittyvän päivityksen.

– En kommentoi yksityiselämäni asioita mitenkään tällä hetkellä - kaikki on hyvin.

Pariskunta asui avoliitossa yli 300 neliön asunnossa Espoossa, jota Belórf esitteli vain hetki sitten Seiskassa. Jutussa kerrotaan, että pariskunta on päässyt asettumaan tuoreeseen kotiinsa, mutta Belórfin ja Thermanin yhteinen arki ei ole aina aivan mutkatonta. Belórf kertoo haastattelussa Thermanin olevan suhteessa tulisempi osapuoli, mikä tulee ainakin riitatilanteisiin. 

– Stefu on meistä se, joka suuttuessaan heittelee tavaroita, Belórf kertoo. 

Erosi Niko Ranta-ahosta keväällä

Belórf on ollut tänä vuonna paljon otsikoissa suhde-elämänsä vuoksi, sillä hän erosi Katiska-huumevyyhdin pääsyytetystä Niko Ranta-ahosta keväällä. Eron myötä hän joutui muuttamaan pois Ranta-ahon asunnosta.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi suhdettaan, Belórf kommentoi keväällä eroaan Ranta-ahosta.

Belórf on mukana Suomen suurimmassa huumeoikeudenkäynnissä eli Katiska-vyyhdissä. Häntä syytetään rahanpesusta ja huumausainerikoksesta.

Belórfille syyttäjä vaatii kahdeksan kuukautta ehdollista vankeutta, ja jos rahanpesusyyte hylätään, tuomion tulisi olla 30 päiväsakkoa.

Lue myös:

    Uusimmat