Kolmiodraama, hulppeita lomamatkoja ja riitaisa muutto yhteiseen kotiin – näin Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin räiskyvä romanssi eteni

5:12
Sofia Belórf erosi Niko Ranta-ahosta, kun tämä istui tutkintavankeudesta - suhde Stefan Thermaniin alkoi skandaalinkäryisesti

Liikemies Stefan Therman ilmoitti lauantaina Instagramissa eronneensa seurapiirikaunotar Sofia Belórfista.

Liikemies Stefan Therman ilmoitti lauantaina Instagram-tilillään, että suhde julkkiskaunotar Sofia Belórfiin on päättynyt eroon.

Therman antoi Instagramin Stories -osiossa julkaisemassaan tekstissä ymmärtää, että pari oli tullut ratkaisuun yhteisymmärryksessä.

Belórf puolestaan oli vaitonaisempi ja kommentoi omalla tilillään, ettei kommentoi yksityiselämäänsä millään tavalla. Hän kuitenkin korosti, että kaikki on hyvin.

Belórfin ja Thermanin suhde tuli keväällä julki skandaalinkäryisesti pian sen jälkeen, kun Thermanin pitkäaikainen avopuoliso Martina Aitolehti oli pääsiäisen tienoilla kertonut Instagram-tilillään eronneensa nuoremman tyttärensä isästä.

Myös Belórf erosi samoihin aikoihin miesystävästään Niko Ranta-ahosta, joka on yksi Katiska-huumevyyhdin pääepäillyistä.

Aitolehti kommentoi pian Thermanista erottuaan Iltalehdelle, että eron syynä oli kolmas osapuoli. Sofia Belórf puolestaan kiisti MTV Uutisille olleensa kolmas pyörä suhteessa. 

– Olemme kunnioittaneet ex-kumppaneitamme. Sofia ei ollut missään vaiheessa eroni syy, myös Therman vakuutti kesällä Seiska-lehdelle antamassaan haastattelussa.

– Alkuvuodesta 2020 Martina halusi erota, ennen kuin suhteemme Sofian kanssa oli alkanut. Sofia ei ole missään vaiheessa ollut kolmas pyörä. Hän myös erosi Nikosta, ennen kuin meillä on ollut mitään, hän selvitti lehdelle.

Belórf ja Therman viihtyivät kuitenkin jo keväällä tiiviisti yhdessä Thermanin tiluksilla Hangossa. Alkukesästä pari matkusti yhdessä Etelä-Ranskaan, mistä molemmat julkaisivat sosiaalisessa mediassa näyttäviä otoksia.

Belórf kertoi heinäkuun lopussa MTV Uutisille, että pari rakensi yhteistä kotia Espooseen.

– Me vähän tiedettiin, että mikä mylly tuossa tulee. Mutta sitten taas toisesta on ollut niin paljon tukea, että se on ollut sitten sen arvoista myös, hän pohti kohujen täyteistä kevättä tuolloin.

Samassa haastattelussa hän kertoi myös perhehaaveistaan, mutta sanoi, ettei vielä ollut lasten aika.

– Mulla on tosi hyvä fiilis näin, olen iloinen siitä, ettei mulla ole vielä lapsia. Mulla on vielä mahdollisuus keskittyä omiin asioihin ja saada oma elämä siihen pisteeseen, että musta tulee hyvä äiti vielä joku päivä. Sitten, kun olen itse kasvanut aikuiseksi kunnolla, Belórf sanoi.

Loppukesästä pari lomaili hulppeasti Välimerellä ja julkaisi glamourintäyteisiä kuvia muun muassa luksusjahdilta.

Seiska kertoi syyskuussa, että pari oli asettunut vihdoin asumaan yhteiseen kotiinsa Espooseen. Lehden tietojen mukaan yhteinen arki ei kuitenkaan ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. 

Belórf kertoi lehdessä, että viime aikoina riitaa oli tullut Thermanin juhlinnasta.

– Stefu on meistä se, joka suuttuessaan heittelee tavaroita, Belórf kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja