Martina Aitolehti muuttaa pian erokodista pois – hankki oman asunnon jo aikaisemmin tänä keväänä

11:11
Martina Aitolehti oli vieraana Uutisaamussa hieman ennen erokohua.

Martina Aitolehti asuu edelleen saman katon alla ex-miehensä Stefan Thermanin kanssa.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti on ollut tällä viikolla otsikoissa, kun hän ilmoitti eroavansa pitkäaikaisesta avopuolisostaan Stefan Thermanista. Yhdeksän vuotta seurustellut pariskunta kihlautui viime kesänä, mutta naimisiin he eivät koskaan menneet. Pariskunta asuu erosta huolimatta edelleen saman katon alla Helsingin Eirassa, mutta koronakriisin ajan he ovat viettäneet aikaa Hangon-kodissaan.

Yhteiselolle on tulossa pian muutos, sillä MTV Uutisten tietojen mukaan Aitolehti on jo aikaisemmin tänä keväänä hommannut itselleen ja tyttärilleen asunnon. Muutto uuteen kotiin tapahtuu lähiviikkojen aikana.

MTV Uutiset tavoitti Aitolehden, joka ei halunnut kommentoida muuttoaan.

Aitolehdellä ja Thermanilla on yksi yhteinen lapsi, seitsemänvuotias Isabella. Lisäksi Aitolehdellä on Victoria-tytär entisen aviomiehensä Esko Eerikäisen kanssa.

Aitolehti on kertonut avoimesti tunnelmistaan Instagram-tilillään eron jälkeen.

– Eilen pyörän päällä purskahdin sellaiseen helpotuksen ja ilon itkuun. Se tuli jostain todella syvältä. Huusin keskellä metsää että tervetuloa uusi elämä. Miten se tuntuikaan hyvältä. Tämän vaan piti mennä näin!, Aitolehti kirjoitti.

Aitolehti on saanut osakseen erittäin paljon tukea. Koskettavaa eropäivitystä ovat kommentoineet sydämin muun muassa muusikko Antti Tuisku, entinen missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi sekä fitnessyrittäjä Eevi Teittinen.

Tukijoiden joukossa on myös Aitolehden entinen puoliso Esko Eerikäinen. 

– Myrskyn jälkeen on poutasää, Eerikäinen on kommentoinut Aitolehden päivitystä sydämen, auringon sekä timanttiemojin kera. 

Aitolehti on vieraana huomenna torstaina Vappu ja Marja Live -ohjelmassa klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja