Mainos

Pitkän sotilasuran tehnyt mies paljastaa vinkkinsä: Tämä pieni aamurutiini tekee päivästäsi huomattavasti paremman

Jos kaipaat päiviisi tehoa ja positiivisuutta, ota tämä yksi askare osaksi aamurutiineitasi. 

Yhdysvaltain laivastossa työskennelleen komentajan William McRaven mukaan yhden ainoan perustehtävän suorittaminen aamulla auttaa sinua pysymään menossa mukana aina iltaan saakka. Ja tämä yksi asia on sängyn petaaminen.

Kuusikymppinen mies on niin vakuuttunut askareen vaikutuksista, että hän on kirjoittanut aiheen ympäriltä jopa teoksen, joka kantaa nimeä ”Petaa sänkysi: Pienet asiat, jotka voivat muuttaa elämäsi.. ja ehkä koko maailman”.

Pedattuun sänkyyn voi aina luottaa

Vaikka sängyn petaaminen on useimmille meistä ikävä ja rutinoitunut tapa, se voi miehen mukaan sekä parantaa mielialaasi että tehostaa työskentelyäsi. McRavenilla on tästä omakohtaista kokemusta.

– Se oli päiväni ensimmäinen tehtävä ja sen suorittaminen oikein oli tärkeää. Se osoitti minulle kuria. Se kehotti minut huomioimaan yksityiskohdat ja päivän lopussa se toimi muistutuksena, että olin tehnyt jotain oikein. Jotain, josta pystyin olemaan ylpeä.

Sängyn petaaminen tuo McRavenin mukaan päivään myös tiettyä rytmiä, vaikka muusta ei olisikaan tietoa. Se on askare, johon voi aina luottaa.

– Jos sinulla on sattumalta ollut huono päivä, voit aina tulla kotiin, jossa odottaa pedattu sänky, mies kertoo.

– Pedattu sänky kannustaa sinua uskomaan, että huomisesta tulee parempi päivä.

Nykyisin eläkkeellä oleva McRaven työskenteli aikoinaan yli 37 vuotta Yhdysvaltain laivaston palveluksessa. Eläkepäivinään mies kiertää puhumassa positiivisesta asenteesta ja tiimityön tärkeydestä – ja sängyn petaamisesta. 

***

0:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.