Mainos

Pilkkijä pelastui jäälautalta täpärästi

Jäälautta irtosi yllättäen rannasta. Pilkkijällä oli asianmukaiset jäänaskalit kaulassaan, mutta niistä ei ollut tässä tapauksessa apua.

Pilkkijä onnistuttiin tänään pelastamaan Oulussa jäälautalta, joka irtosi yllättäen rannasta. Miestä oli pelastamassa kaikkiaan neljä yksikköä Oulun pelastuslaitokselta sekä kaksi sukelluspukuun pukeutunutta pelastajaa. Pilkkijän kengätkään eivät kastuneet pelastuslaitoksen nopean toiminnan ansiosta.

Mies oli tänään aamupäivällä pilkkimässä Oulujoella, Merikosken voimalan edustalla, kun voimala alkoi juoksuttaa vettä enemmän. Tällöin yhtenäinen jääkansi tipahti vedenpinnan laskun takia alaspäin ja jää irtosi rannasta lautaksi. Pilkkijä soitti itse tukalasta tilanteestaan pelastuslaitokselle.

Samaan aikaan joen yläjuoksulta alkoi lähestyä lisää jäätä, joka alkoi rikkoa pilkkijän alla olevaa jäälauttaa. Pelastajat ehtivät kuitenkin ajoissa jäälautalle ja vetivät miehen ahkionmallisella pelastuslautallaan maihin.

Pilkkijä kertoi myöhemmin olleensa tällaisessa tukalassa tilanteessa ensikertaa. Hän oli varustautunut asianmukaisesti kaulassa roikkuvilla jäänaskaleilla, mutta niistä ei tällä kertaa olisi ollut apua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.