Mainos

Pietarsaaren lottopotti odottanut lunastajaansa jo vuoden

Viime vuoden heinäkuussa arvottu yli 700 000 euron lottopotti odottaa edelleen lunastajaansa.

Kierroksella 28/07 löytyi ainoastaan yksi voittaja, joka oli Veikkauksen mukaan täyttänyt lottokupunkinsa Pietarsaaren Prismassa.

Heinäkuun 15. päivä vuonna 2007 arvottu oikea lottorivi on 4, 7, 12, 22, 26, 37, 38. Kyseisenä ajankohtana Pietarsaaressa vietettiin Jaakon Päivät -kesätapahtumaa, joten voittoisan lottorivin rastittanut pelaaja on hyvinkin voinut olla paikkakunnan kesävieras.

Voittotositteen haltijalla on vielä kolme viikkoa aikaa lunastaa voittonsa, sillä se on nostettavissa Veikkauksen pääkonttorista Vantaalta tai Tampereen aluemyyntikeskuksesta vuoden ajan tuloksen arvontapäivästä lukien. Tämän lottovoiton viimeinen lunastuspäivä on tiistai 15.7.2008.

Veikkauksen sääntöjen mukaan voitto maksetaan vain pelitositetta vastaan. Mikäli voittoa ei lunasteta määräaikaan mennessä, siirtyy lottovoitto kokonaisuudessaan voittorahastoon, ja se jaetaan sieltä voittoina muille pelaajille.

Veikkauksessa jää vuosittain lunastamatta noin prosentti kaikista voitoista, mikä tekee yhteensä noin 5-7 miljoonaa euroa.

Suurin Suomessa lunastamatta jäänyt voitto on 2,4 miljoonaa euroa. Kuponki pelattiin vuonna 1995 Vantaalla. Vuonna 2001 Veikkaus laski liikkeelle etsintäkuulutuksen 2,7 miljoonan euron potin voittajasta. Hän ilmoittautui viime hetkellä.

Veikkauksesta arvellaan, että lunastamatta jääneiden voittojen määrä vähenee tulevaisuudessa, kun veikkauskortin käyttö yleistyy.

Veikkauksen asiakaskortin avulla voitot menevät suoraan pelaajan pankki- tai pelitilille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.