Seksitutkimus paljastaa, mitä naiset tarvitsevat sängyssä – tulos tuskin yllättää naisia

Tämän tiedon selvittämiseen ei välttämättä olisi tutkimusta tarvittu, jos naisilta kysytään.

Indianan yliopiston tutkijat ovat luultavasti monen naisen mielestä tehneet turhaa työtä selvittäessään, että naiset kaipaavat klitoriksen stimulaatiota seksin aikana.

Tutkijat tarkastelivat tutkimuksessaan tuhatta naista ja saivat selville jotain, minkä jokainen nainen on tiennyt aina: 73 prosenttia naisista kertoi tarvitsevansa suoraa klitoriksen stimulointia yhdynnän aikana saavuttaakseen orgasmin tai haluavansa sitä siksi, että orgasmi tuntui silloin paremmalta.

Tutkimustulokset esiteltiin Journal of Sex & Marital Therapy -julkaisussa.

Yksi ja sama tapa ei kuitenkaan sovi kaikille. 64 prosenttia naisista totesi nauttivansa klitorikseen kohdistetusta ylös-alas-liikkeestä, 52 prosenttia kertoi pitävänsä pyörivästä liikkeestä.

Tutkimusta johtaneen miespuolisen tutkijan Brian Dogden mielestä tutkimustulokset haastavat väärän, mutta yleisen luulon siitä, että on olemassa universaaleja seksiliikkeitä, jotka toimivat kaikille.

New York Post vitsailee, että muut tutkijat Dodgen tiimistä, jotka ovat kaikki naisia, eivät olleet vapaina antamaan kommentteja, sillä heillä oli liian kiire huutaa miehelle: "Niinhän me sanoimme!"

***

Lue myös:

    Uusimmat