Mainos

Perussuomalaiset kovin tavoittein kuntavaaleihin

Perussuomalaiset tavoittelevat lokakuun kunnallisvaaleissa 400 valtuustopaikkaa. Tällä hetkellä perussuomalaisilla on 100 paikkaa kuntien valtuustoissa.

Perussuomalaiset esittelivät aamupäivällä kampanjajulisteensa ja vaalisloganinsa. Puolueen vaaliteema on "Valitse kunnallinen perussuomalainen".

Puheenjohtaja Timo Soinin kasvot toistuvat julisteessa useina värikkäinä kuvina - tunnetun pop-taiteilijan Andy Warholin julisteiden tyyliin. Rekvisiitaksi tilaisuuteen oli tehty myös Campbellin-keittopurkkipino perussuomalaisesta kanttarellikeitosta. Soini itse luonnehtii kaksissa vaaleissa käytettyä kasvokuvaansa "piiriagrologin tanssiinkutsuksi".

Perussuomalaiset onnistuivat ehdokashankinnassa

Perussuomalaiset onnnistuivat ehdokashankinnassaan hyvin. Puolueella on 1841 ehdokasta 226 kunnassa. Ehdokkaita on nyt 960 enemmän kuin neljä vuotta sitten.

Naisia on ehdolla 472. Soini on tyytyväinen tulokseen.

- Anoppikin lähti ehdokkaaksi.

Puolue käyttää kunnallisvaalikampanjaansa 150 000 euroa. Puheenjohtaja Soini uskoo puolueen saavan lisä-ääniä perinteisiltä vasemmiston kannattajilta, mutta maakunnissa liikehdintää on myös keskustan riveissä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.