Peppersit auttavat ex-Deep Purplea

Deep Purple -yhtyeen entinen basisti-laulaja Glenn Hughes saa seuraavan sooloalbuminsa äänityksiin tuekseen Red Hot Chili Peppersin kitaristi John Fruscianten ja rumpali Chad Smithin. Vielä toistaiseksi ilman nimeä oleva levy ilmestyy näillä näkymin toukokuussa.

- Sävelsin tälle levylle enemmän materiaalia kuin millekään aiemmalle julkaisulleni, Glenn Hughes intoilee.

- Siellä on rockia, soulia ja poppia samassa keitossa. Kuten Chad Smith sanoo, en koskaan ole tehnyt näin monipuolista levyä, Hughes lisää.

Glenn Hughes on ylpeä siitä, että Peppers-kitaristi Frusciante on säveltänyt levylle yhden kappaleen. Ja säveltänyt sen nimenomaan Glenn Hughes mielessään.

- John Frusciante on todennäköisesti musikaalisin koskaan tapaamani henkilöt. Hän on kitaransa kanssa samaa persoonaa, enkä ole nähnyt kenenkään omistautuvan soittamiselle ja säveltämiselle niin täydellisesti kuin John tekee, Hughes ylistää.

Glenn Hughesin kehut on syytä ottaa vakavasti. Miehen yhteistyökumppaneita ovat vuosien varrella olleet muun muassa sellaiset kitaristisankarit kuin Ritchie Blackmore, Tony Iommi ja Tommy Bolin.

Glenn Hughesin kiertueelle Peppers-musikantit eivät ehdi mukaan. Red Hot Chili Peppers julkaisee ensi keväänä uuden albuminsa Stadium Arcadium ja lähtee julkaisun kunniaksi itsekin kiertueelle. Hughes kuitenkin elättelee toiveita Smithin ja Fruscianten mukaantulosta parille keikalle.

Huhujen mukaan on odotettavissa myös Tony Iommin ja Glenn Hughesin yhteiskiertue.

- Me haluaisimme tehdä kiertueen. Mutta milloin ja miten, sitä emme tiedä, Glenn Hughes kiteyttää.

(MTV3-STT-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat