Pelottava hetki pysäytti pelin – tennislegenda huusi kivusta kentän pinnassa

Katso: Wimbledoniin palannut Venus Williams huusi kivusta nurmen pinnassa.

Järjestyksessään 136:s Wimbledonin tennisturnaus alkoi Lontoon All England Clubilla maanantaina.

Lajilegenda Venus Williams, 43, pääsi villillä kortilla mukaan naisten kaksinpeliin, mutta koki tappion avauskierroksella. Yhdysvaltalainen johti avauserää 2–0, kunnes satutti verkkotilanteessa tuetun polvensa.

Katso ylälaidan videolta, miten Williams loukkasi itseään kivuliaan näköisesti.

Williams kykeni jatkamaan huoltotoimenpiteiden jälkeen. Sen jälkeen Ukrainan Elina Svitolina lasketteli kuitenkin 6–4, 6–3 -voittoon.

Williams voitti edellisen grand slaminsa juuri Wimbledonissa vuonna 2008.

Naisten kaksinpelin ykkössijoitettu Iga Swiatek aloitti myös helpolla voitolla. 22-vuotias puolalainen kaatoi Kiinan Zhu Linin erin 6–1, 6–3.

Swiatek voitti kesäkuussa Ranskan avoimet. Hän on yltänyt Wimbledonissa parhaimmillaan neljännelle kierrokselle kaksi vuotta sitten.

Djokovic osallistui kuivaustalkoisiin

Kukaan ei yllättynyt, kun Serbian Novak Djokovic eteni rutiinilla miesten kaksinpelin toiselle kierrokselle.

Avausottelussaan hän voitti Argentiinan Pedro Cachinin erälukemin 6–3, 6–3, 7–6 (7–4).

Ottelu keskeytyi avauserän jälkeen, kun nurmea jouduttiin kuivaamaan, vaikka keskuskentän katto suljettiin.

Hymy nousi monien huulille, kun liukkautta yritettiin poistaa muun muassa lehtipuhaltimilla.

– Tämä oli hyvällä tavalla yksi oudoimmista avausotteluista. Halusimme pelata, mutta katonkin alla oli liukasta. Tämä kenttä on tenniksen pyhättö, joten oli hauskaa osallistua muullakin tavalla kuin pelaamalla, nauratti kenttähaastattelussa serbialainen, joka osallistui pyyhkeellään kuivaustalkoisiin.

Kakkossijoitettu Djokovic hakee turnauksesta viidettä peräkkäistä ja yhteensä kahdeksatta mestaruuttaan. Hän on voittanut yhteensä 23 arvoturnausta.

Tennisyleisö joutui pettymään, kun Suomen aikaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Nick Kyrgios ilmoitti, ettei pysty rannevamman vuoksi pelaamaan Wimbledonissa.

28-vuotias australialainen säväytti vuosi sitten värikkäillä vaatteillaan ja puheillaan. Hän hävisi miesten kaksinpelin loppuottelussa Djokovicille.

Lue myös:

    Uusimmat