Mainos

Partek yt-neuvotteluihin

Partekin tytäryhtiö Kalmar Industries aloittaa uudelleenjärjestelyjen takia Tampereella yt- neuvottelut, jotka koskevat noin 170 henkilön vähentämistä. Terminaalitraktoreiden valmistus Teksasissa lopetetaan vuoden 2002 aikana ja valmistus tapahtuu jatkossa Tampereen ja Shanghain tehtailla.

Partekin mukaan sen tytäryhtiön Kalmar Industriesin toimintarakennetta kehitetään entistä kilpailukykyisemmäksi. Jokaiselle Kalmarin tuotteelle tulee yksi tuotetehdas, joka vastaa kyseisen tuotteen tuotekehityksestä, markkinoinnista ja tuotannosta.

Kalmarin tuotevalikoima ja liiketoimintasegmentteihin perustuva rakenne säilyvät ennallaan. Suurimmat tuotetehtaat tulevat olemaan: - Tampere, jossa valmistetaan konttilukkeja, RTG-nostureita ja nelivetoisia terminaalitraktoreita. - Lidhult, Ruotsi, jossa valmistetaan Kalmarin molempia konttikurottajamalleja ja konttitrukkeja. - Ljungby, Ruotsi, on teollisuuskäyttöön suunniteltujen trukkien tuotetehdas. - Rotterdam, Alankomaat on satamanostureiden ja kiskoilla kulkevien nostureiden tuotetehdas. - Ottawa, Kansas, USA on terminaalitraktoreiden tuotetehdas.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.