Parhaat seksivinkit paljastettiin: "Voisit kertoa siitä miehellekin..."

Reddit-sivuston käyttäjät jakoivat parhaat seksivinkkinsä muidenkin iloksi.

Kumpi on tärkeämpää seksissä: määrä vai laatu? Katso vastaus yllä olevalta videolta.

Redditissä kyseltiin parhaita seksivinkkejä. Suurin osa kysymykseen vastanneista oli miehiä.

Tällaisia vinkkejä he jakoivat:

"Sen on tarkoitus olla hauskaa. Etsi joku, joka on samaa mieltä. Niin moni ottaa seksin aivan liian vakavasti ja asettaa itselleen niin paljon paineita, että pohdin, nauttivatko he siitä lainkaan", pohtii nimimerkki Knights_of_the_Night.

"Lukitse ovi", vinkkaa Rootkit9208.

"Juo paljon vettä ja syö paljon ananasta", kehottaa serialcompression viitaten teoriaan, jonka mukaan ananas saa siemennesteen maistumaan paremmalta.

"Esileikki. Paljon sitä. Hoida nainen siihen pisteeseen, että hänen on pakko saada sinut", toteaa phaddle.

Edellistä kommentoijaa komppaa myös nimimerkki baberlay: "Kyllä! Tämä on niin tärkeää. Se ei vain tee ihmeitä sen suhteen, että kummatkin ovat oikeasti sillä tuulella, mutta se pitkittää seksuaalista kanssakäymistä. Seksi ei ole vain yhdyntää, ihmiset!"

"Hengitä"

"Porno ei anna osviittaa hyvästä seksistä. Yleensä", kertoo PolloMagnifico parhaasta saamastaan vinkistä.

"Leikatkaa kyntenne, herrasmiehet. En ole arpa, hah", toteaa actualemur.

"Hengitä. Kun olin nuorempi, keskityin kaikkeen muuhun niin, että unohdin hengittää. Rentoudu. Pidä hauskaa", kehottaa adambuck66.

"Klitoris on asia, joka on olemassa." Klitoriksen olemassaolon puolesta julistaa mies nimimerkillä JuxtaTerrestrial.

"Klitorisstimulaatio", muistuttaa mies stalcode-nimimerkin takaa.

"Voisit kertoa siitä miehellekin..."

Eräs mies halusi muistuttaa naisia siitä, että miestenkin olisi hyvä tietää, jos nainen on saanut orgasmin:

"Teille naisille, jotka luette tätä, jos saat orgasmin hienovaraisesti, voisit kertoa siitä miehellekin, jotten päädy ajattelemaan spaghetti carbonaraa viittä minuuttia putkeen yrittäessäni epätoivoisesti olla tulematta", vinkkaa vest_called_a_jerkin.

Mistä tietää, että nainen on saanut orgasmin? Katso sasiantuntijoiden vastaukset videolta (artikkeli jatkuu videon alla):

"Älä harrasta seksiä niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa teet töitä", vinkkaa One_Cold_Turkey.

Nimimerkki Shoubie jakoi isältään saamansa vinkin: "Harrasta seksiä hänen kanssaan kuin hän olisi viimeinen nainen, jota ikinä tulet saamaan... joka kerta."

Eikä sovi unohtaa tätäkään humoristista vinkkiä: "Laukea aina lähetyssaarnaaja-asennossa, jotta voit kierähtää siitä selällesi ja saada sängyn kuivan puolen." Vinkin tarjosi ChesterHiggenbothum

"Älä muuta mitään"

"Jos naisen vartalo osoittaa ilmiselviä merkkejä nautinnosta, mitä sitten oletkaan tekemässä... älä muuta mitään! Älä muuta nopeutta, älä vaihda suuntaa, älä muuta toistuvuutta, älä muuta mitään ennen kuin hän päästää äänekkään uloshenkäyksen ja hänen jalkansa tärisevät vähän ja joskus hän jopa keskeyttää sinut. Kiitätte minua myöhemmin, herrasmiehet", vakuuttaa LivinTheDream412.  Samaa mieltä on myös tämä seksikolumnisti – lue:  Seksikolumni: Mies, vältä tätä ärsyttävää virhettä – pilaa kumppanisi mahdollisuuden orgasmiin.

Lähteet: Reddit, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja