Mainos

Kolme uskomusta suuseksistä: Pitävätkö nämä paikkansa?

Suuseksiin liittyy paljon erilaisia myyttejä, joista osa on harmittomia, osa ei niinkään.

Daily Mail kokosi yhteen totuudet kolmesta suuseksiin liittyvästä uskomuksesta.

Uskomus 1: Ananas saa siemennesteen maistumaan paremmalta

Ei ole mitään syytä juoda ananasmehua juuri ennen suuseksin vastaanottamista – se ei saa siemennestettä maistumaan paremmalta –, mutta täysin hatusta heitetty ei tämä teoria ole.

Asiantuntijoiden mukaan ananasmehun juomien muutamia päiviä etukäteen nimittäin saattaa vaikuttaa makuun. On nimittäin tiedossa, että ruokavalio ja elämäntavat voivat vaikuttaa eritteiden makuun, mutta tulokset eivät vain ole nähtävissä heti.

– Mikään määrä ananasta maailmassa ei saa siemennestettä maistumaan piña coladalta, ja rehellisesti sanottuna se olisi aika hälyttävääkin, seksiterapeutti Madeleine Castellanos kuitenkin totesi Buzzfeed-sivustolle viime keväänä.

Pork and Gin -sivusto testasi ananasteoriaa muutama vuosi sitten. Kuusi vapaaehtoista paria kokeili, muuttaako ananaksen nauttiminen alapään makua. Pienimuotoisessa kokeilussa paljastui, että suurten määrien nauttiminen todella muutti merkittävästi sekä miesten että naisten eritteiden makua.

Tutkijat uskovat kuitenkin, että samalla tavalla esimerkiksi punaisen lihan syöminen, kahvin juominen tai tupakointi voisi muuttaa makua.

Uskomus 2: Naisilla vaikeuksia saada orgasmi

Moni luulee, ettei nainen voi saada orgasmia suuseksin avulla, vaikka itse asiassa asia on juuri päinvastoin. Tutkimusten mukaan jopa 80 prosentilla naisista on nimittäin vaikeuksia saada orgasmia nimenomaan yksin yhdynnästä.

Orgasmin saamisen vaikeus voi kuitenkin johtua monesta asiasta, kuten stressistä ja tiedon puutteesta.

Klitoriksen stimulointi – oli metodi mikä hyvänsä – on tehokkain keino päästä haluttuun lopputulokseen eli hekuman huipulle.

Uskomus 3: "En saa sukupuolitautia suuseksistä"

Tähän myyttiin ei todellakaan kannata tuudittautua. Erityisesti teini-ikäisten keskuudessa voi vallita väärinkäsitys siitä, etteivät sukupuolitaudit tartu suuseksin välityksellä. Kondomin käyttöä suositellaan kuitenkin ehdottomasti myös suuseksin yhteydessä.

Kalifornialaistutkijat havaitsivat tutkimuksessaan, että riski taudin välittymiseen on suurempi silloin, jos suussa on haavaumia. Suuseksin kautta voivat tarttua esimerkiksi klamydia, herpes, tippuri ja HIV.

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.