Mainos

5 naista paljastaa: Harrastin seksiä pomoni kanssa – ja näin kävi

Seuraavat tarinan todistavat, että esimiehen kanssa sänkyyn päätyminen voi johtaa onnelliseen parisuhteeseen, katastrofiin tai kaikkeen muuhun siltä väliltä. 

Avioliitto- ja perheterapeutti Jennifer Freedin mukaan esimiehen ja alaisen suhde voi toimia ainoastaan siinä tapauksessa, että pariskunta tekee suhteestaan julkisen. Avoimuus on kaikki kaikessa. 

– Jos olette valmiita olemaan ylpeitä ja avoimia intiimistä suhteestanne, sitten se voi olla positiivista. Muussa tapauksessa se on itseä vähättelevä valinta, Freed toteaa Women's Health -sivustolla.

Jos olet aina miettinyt, millaista olisi päätyä pomon sänkyyn ja kohdata hänet seuraavana päivänä töissä, lue viiden naisen kertomukset asian tiimoilta. Nämä tarinat puhuvat hyvin terapeutin analyysin puolesta. 

”Uskon suhteemme kestävän”

"Ollakseni rehellinen, sen tapahtuminen oli vain ajan kysymys. Jo työhaastattelussa me flirttailimme koko ajan ja hän antoi minulle henkilökohtaisen puhelinnumeronsa ennen kuin oli edes palkannut minut. Ehdin työskennellä hänen assistenttinaan kaksi kuukautta ennen kuin päädyimme baariin juomaan shotteja, mikä johti puolestaan suutelemiseen.

Asiat alkoivat sujua ja aloitimme lopulta virallisen suhteen. Salaamme sen kuitenkin edelleen työkavereiltamme. Olemme yhdessä lomilla ja vanhempani ja perheeni tietävät asiasta, ja uskon meidän menevän tulevaisuudessa naimisiin. Ei ollut hyvä idea lähteä hänen mukaansa, mutta minkäs teet, kun olet rakastunut. "
-Marcy D, 31-  

”Tein sen pikkujouluissamme”  

"Pikkujoulut eivät koskaan ole hyvä idea. Olin todella humalassa ja päädyin yöksi pomoni luo. Kumpikaan meistä ei ollut aiemmin osoittanut kiinnostusta toisesta. Se oli kännisekoilu ja heräsimme molemmat seuraavana aamuna häpeän vallassa. Pelkäsin hänen erottavan minut. Pomoni puolestaan pelkäsi, että kerron asiasta muille. Ensimmäiset kuukaudet olivat todella outoja, sillä meidän piti käydä kahdenkeskisiä palavereja vähintään kerran viikossa.

Muutaman kuukauden jälkeen rentouduimme ja päätimme unohtaa tapahtuneen. Tapahtuneesta on nyt vuosi, ja vihdoin käytöksemme on muuttunut normaaliksi. En aio enää koskaan päätyä sänkyyn pomoni kanssa. Pikkujoulumme ovat ensi viikolla, enkä aio edes mennä paikalle."
-Liz H, 29-

”Tunsin hänen maineensa, mutta tein sen silti”

"Pomollani on maine naistenmiehenä. Tiesin hänen maanneen ainakin viiden työntekijän kanssa. Hän on myös todella kuuma. Itse asiassa tiesin jo, mitä tuleman pitää ennen kuin mitään tapahtui. Tiesin, että tulisi olemaan ainoastaan se yksi kerta, eikä siitä seuraisi mitään vakavaa. Se oli aivan kuin mikä tahansa muukin yhden yön juttu, paitsi että se tapahtui henkilön kanssa, joka minun täytyy kohdata joka ikinen päivä."
-Michelle, 33-

”Tein sen välittömästi kun päätin erota”

"Kutsun seksiä pomoni kanssa kostoseksiksi. Suunnittelin irtisanoutuvani seuraavan kuun aikana, sillä pomoni oli kamala ja halusin edetä urallani. Kuvittelin, että olisi hauskaa maata hänen kanssaan ja sen jälkeen irtisanoutua, koska hän on aika kuuma. Oikeasti hän on kuuma kusipää.

Pyysin häntä drinkille ja sen jälkeen päädyimme sänkyyn. Kaksi viikkoa sen ainoan kerran jälkeen minä irtisanouduin. Sanoin itseni irti juuri ennen lomia, joten hänellä ei ollut mahdollisuuksia löytää ketään nopeasti tilalleni. En ole puhunut hänen kanssaan sen jälkeen."
-Debby S, 31-

”Se on paras pitämäni salaisuus”

"Olen maannut pomoni kanssa jo kahden vuoden ajan. Emme seurustele, mutta meidän välillämme on menossa jotain ainutlaatuista. Kukaan toimistostamme ei tiedä asiasta, ja töissä käyttäydymme kuin olisimme tuskin ystäviä. Se pitää elämäni mielenkiintoisena. Se saa minut kyllä miettimään, että mitä jos joku muukin toimistostamme makaa hänen kanssaan."
-Carrie, 27-

***

4:11

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.