Parempaa arvostelua saa hakea! Nainen ylistää uimapukua, joka selvisi hain leuoista ehjänä: "10/10"

Painajaismainen tilanne tallentui videolle – hai vaani rantavedessä pikkulasta Floridassa 0:59
Painajaismainen tilanne tallentui videolle: Hai vaani rantavedessä pikkulasta Floridassa – vain yhdestä silminnäkijästä oli pelastajaksi.

Haihyökkäys sai naisen pitämään uimapuvustaan entistä enemmän – asu ei nimittäin ollut terävistä hampaista moksiskaan.

Amerikkalaisyritys J. Crew myy verkkosivuillaan naisten mustaa kokouimapukua, joka on saanut monia täyden viiden tähden arvosteluja.

Yksi uimapukua ylistävistä arvosteluista on osunut nettishoppailijoiden silmiin ymmärrettävästä syystä. Siinä missä muut kehuvat uimapuvun olevan klassinen, imarteleva ja mukava päällä, eräs nainen kertoo arvostavansa asua aivan eri tavalla haihyökkäyksen jälkeen.

– Olin uimassa Etelä-Carolinan rannikolla, kun odottamaton vieras puraisi minua alaselästä – hai. Vaikka ihooni jäi valtava mustelma ja punaiset hampaanjäljet, uimapuku selvisi vahingoittumattomana. Suosittelen, 10/10, nainen kirjoitti.

Vahvistukseksi omituiselle arvostelulle hän liitti arvosteluunsa kuvat uimapuvusta ja hain puraisemasta kohdasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hai hyökkäsi kesken pulikoinnin

Arvostelun kirjoittanut Jessica Joye, 39, kertoo The Sunille, että tapahtuman aikaan vuonna 2019 hän oli perhelomalla Kiawah-saarella. Läntisen Atlantin vesi oli sameaa eikä Jessica nähnyt pohjaan.

Pulikoidessaan vedessä Jessica tunsi jonkin törmäävän hänen selkäänsä. Pian kivusta ja yllätyksestä hämmentynyt nainen tunsi leukojen kiristyvän alaselällään. Hän huusi ja käski kaikkia veneeseen.

– Hai piti minusta kiinni muutaman sekunnin ajan, kunnes käännyin ja mäjäytin sitä päähän. Sitten se päästi irti ja ui pois, Jessica muistelee The Sunille.

Hän kuitenkin sanoo, ettei pelännyt henkensä puolesta, sillä hai oli pieni – noin metrin mittainen – ja tilanne oli ohi nopeasti.

Haihyökkäys vahvisti luottouikkarin

Myöhemmin Jessica perheineen huomasi, että hänen uimapukunsa oli säilynyt vahingoittumattomana hain puraisusta huolimatta, mitä kaikki pitivät hulvattomana.

Tapauksen jälkeen Jessica vakuuttui, että aikoo ostaa kyseistä uimapukua aina jatkossakin.

Aiemmin esimerkiksi Shelby-niminen nainen hehkutti Kat Von D:n eyelineria, joka pysyi tahriintumatta auto-onnettomuudessakin. Chloe Olivia hehkutti puolestaan Anastasia Beverly Hills -merkin kulmakynää, joka sekin toimi kuin unelma, vaikka nainen jäi auton alle. Chicagolainen Taryn Elis löysi puolestaan auto-onnettomuuden kestävän huulipunan!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Mirror, J. Crew

Lue myös:

    Uusimmat