Naisen hulvaton meikkiarvostelu leviää netissä: "Olin auto-onnettomuudessa, eikä eyelinerini hievahtanutkaan"

Naisen hulvaton viiden tähden meikkiarvostelu on noussut netissä ilmiöksi. Arvostelussa hän kertoo, että eyeliner ei levinnyt ollenkaan edes auto-onnettomuudessa, uutisoi Independent.

Katso yllä olevalta videolta, miten voit korjata hajonneet meikit!

Shelby-nimellä rekisteröitynyt nainen jätti Kat Von D:n sivustolle arvostelun Tattoo Liner -eyelinerista kahdeksan kuukautta sitten otsikolla "Olin auto-onnettomuudessa, eikä eyelinerini hievahtanutkaan".

Nainen kertoo pysäyttäneensä autonsa kesäkuun loppupuolella tienvarteen, kun toinen autoilija osui häneen lähes 90 kilometrin tuntinopeudella.

Shelby vietiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän vietti seuraavat kahdeksan tuntia.

– Ripsivärini valui pitkin kasvojani itkemisestä ja kaikki muut tuotteet olivat pyyhkiytyneet pois, kun minut siirrettiin sairaalaan. Mutta ei Tattoo Linerini. Julkaisen kuvan näyttääkseni, että tämä tuote kestää ja näyttää upealta kaikesta huolimatta. En osta enää koskaan mitään muuta eyelineria, Shelby kirjoittaa sivustolla.

Ja kuvan Shelby todella arvostelunsa oheen julkaisi.

shelby
Sairaalassakin Shelbyn eyeliner-rajaukset olivat kunnossa. Kuvakaappaus Independentin sivuilta.

Nousi some-ilmiöksi

Vastikään arvostelu on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa ja kansainvälisissä lehdissä. Ensimmäisenä kuvan Shelbyn arvostelusta jakoi Twitter-käyttäjä lahari.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sosiaalisen median avulla myös Shelby löytyi. Hän kertoi ottaneensa selfien ensin vain huolestuneelle äidilleen, jotta poliisitutkinnassa olisi kuvatodisteita.

– Myöhemmin julkaisin sen Instagramiin jakaakseni tarinani ja monet ihmiset huomioivat, kuinka hyvin rajaukseni oli kestänyt.

Sairaanhoitajana joskus jopa 12 tunnin vuoroja tekevä Shelby vannoo edelleen tuotteen nimeen.

Twitterissä Shelbyn arvostelu on huvittanut. Monet ovat sitä mieltä, että merkin tulisi sponsoroida naista. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Independent, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat