Syntymäpäiviään Bahamalla juhlinut nainen liukui suoraan hain syliin – veret seisauttava kohtaaminen tallentui videolle: "Älä panikoi"

Malli meni poseeraamaan haiden sekaan - hai puri käteen 1:24
Videolla toinen karmiva kohtaaminen: Instagram-malli oli lomamatkalla Bahamalla, kun hän joutui hain hyökkäyksen kohteeksi.

Syntymäpäiviään juhlinut nainen liukui vesiliukumäestä Karibian turkoosiin veteen, kun hänen viereensä ilmestyi hai. Veret seisauttavasta kohtaamisesta uutisoi muiden muassa New York Post.

Yhdysvaltalainen Iso Machado oli juhlimassa syntymäpäiviään Bahamalla ystävänsä jahdilla, jonka varusteluihin kuuluu ilmalla täytettävä vesiliukumäki. Juuri kun nainen loiskahti Karibian houkuttelevan turkoosiin veteen, hänen viereensä ilmestyi tumma, suuri hahmo – hai.

Machadon ystävä Kevan Sarota kuvasi syntymäpäiväsankarin liukua. Videolla näkyy, kuinka muutaman metrin päässä oleva hai muuttaa suuntaansa ja lipuu kohti vedessä olevaa ihmistä.

– Herranjumala, herranjumala, äiti. Älä panikoi, älä panikoi, naisen poika Anthony toistelee videolla järkyttyneenä.

– Tämä ei ole hauskaa, toinen silminnäkijä sanoo.

Tyyni syntymäpäiväsankari oli iloinen kohtaamisesta

Machado onnistui pysymään tyynen rauhallisena, kun parimetrinen hai lähestyi häntä. Törmättyään naiseen hai jatkoi matkaansa. Seuralaiset hyppäsivät veteen varmistamaan, että syntympäiväsankari oli kunnossa.

Vahingoittumatonta Machadoa ei selkäpiitä karmiva kohtaaminen haitannut. Hän kokee jopa olevansa iloinen ja onnekas, että sai nähdä hain niin läheltä.

Hain epäillään olevan viiksihai, joka ei ole aggressiivinen laji.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York Post, The Sun, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat