Parempaa huulipuna-arvostelua saa hakea: Nainen ylistää punan pysyvyyttä – meikki pysyi täydellisenä auto-onnettomuudessakin

1:05
Näin korjaat hajonneet meikit.

Amerikkalaisnainen hehkuttaa kolarinkestävää huulipunaa.

Kukapa ei olisi etsinyt sitä täydellistä meikkituotetta, olipa se sitten ripsiväri tai huulipuna. Ostopäätös on helpompi tehdä muiden tuotetta käyttäneiden arvostelujen pohjalta. Nämä arvostelut voivat olla kohtuullisen hurjiakin: huomiota ovat keränneet arvostelut, joissa meikkituotteen kehutaan selvinneen jopa onnettomuudesta.

Esimerkiksi Shelby-niminen nainen hehkutti Kat Von D:n eyelineria, joka pysyi tahriintumatta auto-onnettomuudessakin. Chloe Olivia hehkutti puolestaan Anastasia Beverly Hills -merkin kulmakynää, joka sekin toimi kuin unelma, vaikka nainen jäi auton alle.

Nyt onnettomuudesta selvinneiden meikkituotteiden sarjaa jatkaa huulipuna, jonka kehutaan säilyneen tahriintumatta auto-onnettomuudesta huolimatta.

Chicagolainen Taryn Elise jakoi Twitterissä onnettomuuden jälkeisen selfiensä – ja täydellisen punatut huulensa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin juuri auto-onnettomuudessa ja turvatyynyssä on huulipunan jälkiä, mutta kasvoni ovat kunnossa, Taryn toteaa ja kehuu Jeffree Star -merkkisen huulipunansa pysyvyyttä.

Vaikka auton konepelti on täysin rutussa, huulipuna naisen kasvoilla on edelleen kunnossa. Taryn kertoo, ettei onnettomuudessa kukaan loukkaantunut ja vakuutus kattaa auton korjauskulut.

"Kirjaimellisesti suutelit autoasi hyvästiksi"

Tarynin twiitillä on yli 94 000 tykkäystä. Se keräsi runsaasti huvittuneita kommentteja.

"Sinä kirjaimellisesti suutelit autoasi hyvästiksi." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös meikkitaiteilija Jeffree Star itse jakoi Tarynin twiitin tilillään:

"Hitto vie! Olen niin iloinen, että olet turvassa ja kunnossa. Lähetä yksityisviesti, haluaisin lähettä sinulle Blue Blood -paletin piristykseksi." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mirror, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja