"Paras lapsenvahti ikinä" – näin tehdään pikkutyttö iloiseksi

Onko tämä teinityttö paras lapsenvahti ikinä? Moni on sitä mieltä.

Floridalainen Keegan Carnahan on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa sympaattisella teollaan. 15-vuotias tyttö oli vahtimassa 3-vuotiasta Alidya, joka oli päättänyt pukea koko päiväksi ylleen merenneito-asunsa.

– Ajattelin, että olisi hauska yllätys, jos toisin oman asuni kylpyhetkelle, Carnahan kertoi Buzzfeedille.

Ja niin teinityttö tosiaan teki. Hän jakoi Twitteriin kuvakaappauksen ystävänsä käydystä keskustelusta. Ystävä tiedusteli Carnahanilta, mitä tämä oli tekemässä. "Vahtimassa lasta", Carnahan viestitti ja lähetti kuvan itsestään merenneito-asussaan Alidy-tytön seurassa. Pikkutytön ilme kertoo kaiken tarvittavan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ostin sen (pyrstön), kun olin 12, ja minulla oli sellainen vaihe, Carnahan kertoi.

Alidy-tytön äiti, Jenny Haslam, kertoo, että hänen tyttärensä on vakuuttunut siitä, että Carnahan on aito merenneito. Tyttö haluaa myös samanlaiset pinkit hiukset kuin lastenhoitajallaan.

Äidin mukaan perhe on käynyt läpi kovia aikoja. Alidy on pukenut naamiaisasuja ylleen siitä lähtien, kun hänen isänsä kuoli marraskuussa. Nyt tyttö löysi ensimmäistä kertaa jonkun, joka pukeutui hänen kanssan.

"Ole minun lapsenvahtini"

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Ihmiset ovat syvästi ihastuneita Carnahanin tekoon ja hehkuttavat tätä maailman parhaaksi lapsenvahdiksi.

– Ole minun lastenvahtini, vaikka olenkin jo melkein 18-vuotias, pyysi eräs.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Paras lapsenvahti ikinä", Twitterissä ihasteltiin

Lähteet: Buzzfeed, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat