Mainos

Pakastevihanneksista löytyi hiiri

Ruoanlaittaja koki melkoisen yllätyksen avatessaan Apetit herne-maissi-paprika -pakastepussia: pussista löytyi pieni hiirenpoikanen.

Apetit Pakaste on vetänyt pois myynnistä 80 000 pakkauksen erän herne-maissi-paprika -pakasteita. Myynnistä vedettyä tuote-erää on ollut myynnissä helmikuun lopusta ympäri maata. Myynnistä vedetyn tuote-erän viimeinen käyttöpäivä on 24.8.2010.

Tuotetta on myyty S-ryhmän, Euromarketin, Valintatalon, Siwan, Stockmannin ja Lidlin myymälöissä. Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote ja palauttamaan tyhjä pakkaus, jossa näkyy parasta ennen päiväys 24.8. 2010. Tuotteet hyvitetään.

Apetit Pakasteen laatupäällikön Maritta Pyysalon mukaan parin sentin mittainen hiirenpoikanen on todennäköisesti joutunut pussiin kotimaisten herneiden mukana. Pakastepussien maissit ovat peräisin Unkarista ja paprikat Turkista ja Portugalista.

-Herneitä on aina puitu koneella, ja hernekasvustoissa voi olla erinäköisiä juttuja. Meille tulee puidut herneet, joiden puhdistusta jatketaan tehtaalla hernelinjalla. Yleensä me saamme siinä täysin hyväksytyn tuloksen, Pyysalo selvittää.

Hän ei muista törmänneensä vastaavaan aiemmin. Elintarviketurvallisuusviraston mukaan pelloilta kerättyjen raaka-aineiden joukosta löytyy ikäviä yllätyksiä muutaman kerran vuodessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.