Paha jäätyminen – José Mourinhon Tottenham otti kuokkaan Antwerpenissä

Belgialaisseura Royal Antwerp päihitti José Mourinhon luotsaaman Tottenhamin jalkapallon Eurooppa-liigassa yllätyksellisesti 1–0. Tottenhamin antisankarin osa osui toppari Ben Daviesille.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Davies epäröi avausjaksolla lähellä keskiympyrää ja lähti kääntymään. Walesilainen kaatui prässin alla kumoon, ja Antwerp pääsi vaaralliseen vastahyökkäykseen. Pallon ryövännyt Dieumerci Mbokani chippasi rangaistusalueella Lior Refaeloville, ja israelilainen tykitti pallon voimalla rysään.

Tottenham teki neljä vaihtoa heti toisen jakson alkuun ja otti muun muassa alkukaudella tuhoja tehneen Son Heung-Minin sisään. 58. minuutilla Mourinhon joukot käyttivät viimeisen vaihtonsa, kun Gareth Balen tilalle asteli toinen supertähti Harry Kane.

Vaihdotkaan eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, vaan antwerpeniläisisäntien tekemä maali jäi ottelun ainoaksi.

Viikko sitten Tottenham oli nujertanut Eurooppa-liigan avauskierroksella LASK Linzin 3–0. Antwerp jatkoi voittokulkuaan Eurooppa-liigassa: viikko takaperin se päihitti vieraissa Ludogoretsin 2–1.

Kello 22 käynnistyy 12 Eurooppa-liigan ottelua. Suomalaiskeskikenttäpelaaja Glen Kamaran edustama Rangers isännöi Lechiä ja maalivahti Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen pelaa vieraissa Slavia Prahaa vastaan.